Ci ludzie żyją od wyborów, do wyborów. Wtedy ich aktywność, determinacja, pomysłowość (w obiecywaniu) sięga zenitu. A potem, potem to już jakoś leci ;)
Ludzie Głosujcie na Petru a tym partiom już dziękujemy dosyć ściemy ,PO , PIS ,PSL ,SLD
co to za postaci na liście - czy liczycie na poparcie "w ciemno" - żenada - na ile mandatów liczycie - a może macie rację i baranki przy urnie się odliczą - wiec wszystko jedno kto na liście
Macierewicz straszny te oczy aaaaa!!!! Boze widzisz nie grzmisz.Boze tylko glupki na niego gosuja
Ludziska kochane. Chcecie głosować na PiS, PO, PSL, SLD, Kukiza czy kogokolwiek innego ? OK. Głosujcie, wasz wybór, macie do niego prawo. Ale o jedno was proszę. Głosujcie na ludzi z waszego regionu a nie na spadochroniarzy. Stop spadochroniarzom !!!.
Co zmienią te wybory? Niewiele. Tylko będą inni przy korycie.JAk wygra PIS
Pis zamiast 7 z bólem weźmie 4 mandaty. Strategia Macierewicza kapitalna. Za tego typu działalność powinny być obozy pracy.
Ja mam pytanie z innej beczki: co zrobił Dobkowski dla naszego okręgu? Nie znam żadnych jego osiągnieć. O ile nad zagłosowaniem na jakąś osobę z sejmowej listy PISu mogę się zastanowić, to na senackiej liście mój głos na kandydata PiSu na pewno nie padnie. No chyba, że ktoś poda mi jakieś konkretne argumenty.
PS
Moglibyście na przyszłość podawać kto jest kto. Bo Macierewicza wszyscy znają, sporo osób wie kto to Lorek, Telus czy Milczanowska to też nie są "no name", ale cała reszta to nie są ludzie, których rzesze wyborców z okręgu numer 10 kojarzą.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!