metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
cma9999 ~cma9999 (Gość)20.01.2011 19:57

"kibic-recznej" napisał(a):
Czyżby napisano coś więcej niż suchy wynik z meczu, który oglądało 30 osób? Chyba nawet tego nie ma. Bo i po co?

A ile na tą ręczna de facto przychodzi. Śledziłem na polsacie sport 1/2 w 2010 r. z SPRem - doliczyłem się 47 osób. Czyli w porównaniu do Concordii budżet klubu winien być raczej pomniejszony o jakieś 80 procent. Na dotację w wysokości ok 500 tys.( dziewczyny ) dzieląc na ilość kibiców to w naszym mieście tylko Polonia Piotrków powinna dostawać jakiekolwiek pieniądze bo na meczu jest ok . 100 osób (tylko w przypadku wprowadzenia biletów w wysokości 2 zł - znowu będzie ok. 35 osób)
Nie żartujmy koniec czasów gdy 1990 - 93 na meczach było 2 do 3 tys. ludzi. To jest właśnie żenada. W Piotrkowie czasy kibicowskie skończyły się. To były czasu szału piłki ręcznej a w przypadku przenosin na Wierzejską liczę na 30 osób z tego połowa wracająca z PKS Polonii bądź ze śmierdzącego Bugaju !!!!!!!!!
CONCORDIA PIOTRKÓW 102 LETNI KLUB !!!!!!!!!!!
Ta reszta piotrkowskich klubów p.r. to nawet razem licząc nie istnieje tyle lat co nasza Concordia !!!!
To po co pytać dla kogo i ile !!!

00

... ~... (Gość)20.01.2011 22:10

Prezesie gratuluje bardzo dobrego pomysłu, oby przyniósł nam wszystkim wymierne korzyści!!! (Najlepiej niech o tym wspomną media ogólnopolskie) Gratuluję też zapału, oby z każdym dniem był jeszcze większy, a na pewno będzie dobrze, tym bardziej, że Pan Chojniak od lat jest kibicem kobiecej piłki ręcznej (info z oficjalnej strony K. Chojniaka). Dodam jeszcze, że nasze piłkarki to wielokrotne medalistki MP, że mecze z Montexem elektryzują Lublin i o Piotrcovii jest głośno w lubelskich mediach ...

00

%%% ~%%% (Gość)21.01.2011 06:58

Na ostatnim meczu choć była to środa to frekwencja nie była taka zła. Moim zdaniem było około 150 - 200 osób. A co do meczu ze SPR to Kolego cma9999 mylisz się napewno nie było 47 osób - chyba, że masz kłopoty z liczeniem (w co wątpie). Były zajęte prawie całe trybuny- osoby które przychodzą na II połowe miały kłopot aby się gdzieś przysiaść.

00

ypt yptranga21.01.2011 12:08

Szkoda tylko, że nasi lokalni politycy kibicują głównie przed wyborami....

00

cma9999 ~cma9999 (Gość)21.01.2011 20:06

"%%%" napisał(a):
A co do meczu ze SPR to Kolego cma9999 mylisz się napewno nie było 47 osób - chyba, że masz kłopoty z liczeniem (w co wątpie). Były zajęte prawie całe trybuny- osoby które przychodzą na II połowe miały kłopot aby się gdzieś przysiaść.

% - ja pisałem o meczu w 1/2 fazy play off w 2010 r. kiedy to dziewczyny odpadły w walce o mistrzostwo polski !!!!!!!!!

00

BLEKI BLEKIranga22.01.2011 11:26

jeśli chodzi o reklamę na tych koszulkach - to kto by chciał, żeby się dziewczyny nie uśmiechały? - ja lubię mieć banana :) i patrzeć na uśmiechnięte twarze

00

hm ~hm (Gość)22.01.2011 18:21

42-37 BRAWO PIOTRCOVIA

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat