Uważam, że decyzja zarzadu Platformy jest fatalna. Z całym mszacunkiem, ale dla mnie Pan Pencina, to postać, którą oceniam niestety negatywnie, która mało zrobiła dla Piotrkowa. Natomiast Pana Czyzynskiego poznałam podczas podczas akcji zbierania podpisów, jeszcze w poprzedniej kadencji. Przede wszystkim osoba aktywna, zaangażowana. Chyba coś złego dziej się w Piotrkowskiej Platformie, że nie stawiają na takie osoby, wygląda, jakby w zarządzie zasiadały osoby zakompleksione, które zazdroszczą innym osiągnięć. Nie podoba mi się to.
Zapytajcie najpiew zainteresowanych zanim takie brednie napiszecie :)
Czas na czystkę w lokalnych kulturach PO. Pan Czyżyński stał się chyba człowiekiem za bardzo indywidualnym i przestał działać dla dobra miasta. Ma słowaczka rację że "angażował się w poprzedniej kadencji" a teraz spoczął na laurach, może czas na samorządową emeryturę, a może brak motoru do działania w postaci pana Ciszewskiego i Czapli którzy nadawali ton opozycji w poprzedniej kadencji. Jako nauczyciel za bardzo angażuje się w tylko jedną grupę zawodową - nauczycieli. Jest podobno kuratorem w Łodzi i co z tego wynikło dla naszego miasta, może znacie jakieś działania to je podajcie.
A moim zdaniem to ODWOŁANIE CZYZYŃSKIEGO to strzał w 10 tkę.
A co ten Pan zrobił przez ten czas ???????
Rozumiem, że osoba, która popełniła błąd, zapłaci za powtórnie wydrukowane karty?
A po co właściwie ta zmiana? Radni nie mają się już czym zajmować?
Widzę, że osoby aktywne nie mają znaczenia. Zgadzam się ze Słowaczką, bo można rozliczać za poprzednią kadencję a dopiero sie rozpoczęła. Dla mnie Penicna to tylko karierowicz. A co on przez całe życie zrobił dla naszego miasta. Nic. I za to nic został powołany na wiceprzewodniczacego. Rewelacja. Kiedyś bylo "Czy się stoi, czy się leży 1000 złotych się należy" i to przysłowie teraz sparafrazowane i funkcjonuje w tej postaci w lokalnej PO. Żal.
"klub oszołomów" zdominował piotrkowską PLATFORMĘ szacun dla Pana Czyżyńskiego,że się od nich odcina. Niech PĘCINA pokaże,że i on na to zasługuje...a propos...komu jeszcze Pęcina nie oddał należnej mu kasy?
Wróble ćwierkają że Pencina będzie startować do Senatu. I to poważne wróble!
Zachowuje się przynajmniej jak facet z jajami. A Pencina?? Nawet nie mam ochoty o nim pisać. O Nikim się nie pisze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!