metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
o ra(d)ny ~o ra(d)ny (Gość)18.04.2013 17:51

o radny M. :o o tym co sie dzieje u niego na lekcjach można podobno zobaczyć juz na youtube :/

00

martens ~martens (Gość)18.04.2013 15:46

"pomrocznosc" napisał(a):
Jarosław Bąkowicz rżnie głupa (w końcu taka jego rola i za to mu płacą)

taka jest rola błazna,robić z siebie idiote za pieniądze podatnika.
Ciekawe czy ten koleś ma prywatnie jakiś przyjaciół?

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)18.04.2013 15:16

Cytuję:
Jako przykład niestosownego zachowania pełnomocnika prezydenta radny Brylski podaje stosunek Marka Krawczyńskiego do przedstawicieli akcji Szlachetna paczka.
- Kolejny przykład - sytuacja, jaka miała miejsce w Domu Pomocy Społecznej mówił radny Tomasz Sokalski.

Apel popieram tylko, że powody już trochę nieświeże. Mam wrażenie, że informacje do radnych lewicy docierają z dużym opóźnieniem.
http://naszpiotrkow.blogspot.com

Komentarz był edytowany przez autora: 18.04.2013 15:16

00

raw ~raw (Gość)18.04.2013 15:22

I tak z wielkiej komitywy z "dresiarzem" i niszczeniem ludzi,przyszedł czas że uw dresiarz intrygami wzioł się za "octa świerzbowego".szkoda że nie posłuchałeś w 2009 roku dobrych rad.

00

Piotrkowianin 2 bis ~Piotrkowianin 2 bis (Gość)18.04.2013 14:22

To jak to nie szkoda wam takiego budynku przy Pasażu Rudowskiego na octownie , bo słyszałem że ma tam być.

00

pomroczność? ~pomroczność? (Gość)18.04.2013 14:50

Jarosław Bąkowicz rżnie głupa (w końcu taka jego rola i za to mu płacą). - Jestem zaskoczony, że taki wniosek został złożony. Kiedy apel trafi do pana prezydenta i kiedy pan prezydent zapozna się ze sprawą, wtedy w miarę możliwości czasowych, zajmie stanowisko i udzieli komentarza - mówi Bąkowicz.
To przeczytajcie sobie końcówkę z tego tekstu, datowanego na 28 grudnia 2012 roku:
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1668485,bez-sciemniania-ostatnie-tego-roku-gdakanie,id,t.html
W serwisie youtube karierę robi nagranie z występem pełnomocnika prezydenta Piotrkowa ds. profilaktyki i rozwiązywania problemów alkoholowych, zdrowia i pomocy społecznej, pana Krawczyńskiego. Urzędnik samorządowy, jak zwykle, błysnął informacjami dla mediów w swym kabaretowym stylu z elementami, rzec można - teraz hardkorowymi. Polecał rozmówczyni wysmarowanie się octem dla zabicia świerzbowca, który drąży kanały w warstwie rogowej naskórka.
Ponieważ sam filmik, jak i różne krążące na temat urzędnika informacje/plotki wymagają weryfikacji, więc wysłałem rzecznikowi magistratu 5 pytań. Nie odpowiedział na nie, przysyłając mejla: "Pytania przekazałem do wiadomości Panu Markowi Krawczyńskiemu, jednakże ze względu na poziom pytań nie będziemy prowadzili dalszej polemiki na ten temat."
Panie Bąkowicz, pytania były do pana, nie do pełnomocnika. Ponadto, mój mejl miał nawet prawne zastrzeżenie, żeby nie przekazywać go dalej. No i - jak żyję, to pierwszy raz słyszę, że rzecznik ocenia pytania dziennikarza. A dziennikarz miałby z nim polemizować?! Zestaw pytań aktualny.

00

samorządowiec ~samorządowiec (Gość)18.04.2013 13:12

"gosciowa-1243qw" napisał(a):
no i oczywiscie pani gletkier i cała "paczka" chcą zrobić wokół siebie "hallo". pan krawczynski zrobil sam wiecej niz oni razem wzieci...ma lepiej niż oni to najłatwiej go usunąć...pani gletkier juz nie pamieta jak sie zachowywala na sesjach? czy wszystkie jej zachowania były "kulturalne"?

Pani radna Gletkier jest radną i podlega ocenie wyborców. Pan M.Krawczyński jest urzędnikiem samorządowym prezydentowi miasta. Jeżeli pełnomocnik nie potrafi się zachować jak przystoi na osobę reprezentującą prezydenta, to jego zachowanie świadczy również o nieudolności jego zwierzchnika czyli prezydenta miasta.

00

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)18.04.2013 11:32

JARKA TEŻ WYSŁAĆ....
Może oni mają Świeżba ?

00

gosciowa 1243qw ~gosciowa 1243qw (Gość)18.04.2013 11:06

no i oczywiscie pani gletkier i cała "paczka" chcą zrobić wokół siebie "hallo". pan krawczynski zrobil sam wiecej niz oni razem wzieci...ma lepiej niż oni to najłatwiej go usunąć...pani gletkier juz nie pamieta jak sie zachowywala na sesjach? czy wszystkie jej zachowania były "kulturalne"?

00

ggg ~ggg (Gość)18.04.2013 10:02

"Lewica" napisał(a):

przecież się podpisał

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat