TO co się dzieje przestało mnie już chyba bawić. Wybory= remont dróg… Ustrój w tym kraju już dawno się zmienił! Kiełbasą i „połówką” nie da się ludziom zamknąć gęby. A jeżeli ktoś myśli, że BEZROBOTNYM lepiej się będzie chodziło po nowym chodniku to jest w wielkim błędzie. A połowa z was w tych komentarzach jak stado b...! Chcę zobaczyć komentarze za kadencje czy dwie. Jak stracicie prace i wasze dzieci nie będą miały co jeść. Bo pracy jest sporo... ale za 1250zł bez względu na wykształcenie. Więc dalej głosujmy na tych co do kieszeni milion a kawełek drogi za 500 tys zrobili (no bo przecież robią coś dla społeczeństwa)....
Jak tak wszyscy będą myśleć i oddawać puste głosy to nigdy nie zmienimy tego Chojniaka na lepszego - jedynym kandydatem który ma pojęcie i może coś zmienić to Brylski i proponuj na jego oddać głoś aby była chociaż druga tura - bo inaczej to znów będzie Pan Chojniak i min. Pan Pampuch będzie próbował robić kolejne referendum - z jakim skutkiem.... to już wiemy. Szkoda że wszyscy Kandydaci nie chcą zmiany Prezydenta - zastanówicie się i Poprzyjcie jednego który ma szansę i nie musi być to Brylski choć tak jak już Pisałam jedyny konkretny.
Panie Chojniak. Ja idę na wybory i oddam głos na Pana. cała ta reszta nie dorasta Panu do pięt.
To skandal! Czyżby banderowska opcja ujawniła sie? Tym powinno się zająć ABW!
http://www.kresy.pl/wydarzenia,polityka?zobacz/sluzba-bezpieczenstwa-ukrainy-oficjalnie-nagrodzila-gazete-polska
to chyba wystarczy http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/sonda-wyborcza-w-piotrkowie-wygral-krzysztof-chojniak,2483487,art,t,id,tm.html#adb4d9616687cbbb,1,3,6 nie marnować głosu - Brylski na Prezydenta!
Nie pamietam kiedy ostatnio bylam na wyborach ale jest okazja by pozbyc sie bydła na Wiejskiej i za tydzien na pewno glosujemy z rodzina na PAWŁA KUKIZA!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!