metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Krysia ~Krysia (Gość)28.05.2024 15:40

Zapraszamy pana radnego na ulicę Przedborska,droga ok jest chodnik ok ścieżka rowerowa ok jest ale sam beton ani jednego drzewa zero cienia czy w tym mieście nie ma dobrego projektanta co projektuje ulice czas zmienić radnych już nowym mamy więc czas na projektanta prawdziwego

130

Moszczenicanin ~Moszczenicanin (Gość)29.05.2024 06:56

Kto to jest??

24

trax ~trax (Gość)29.05.2024 08:01

Co tam tysiące drzew, ważne żeby kilka ptaków uratować. Teraz trzeba ścinać więcej bo kasa potrzebna.

03

Wiesława ~Wiesława (Gość)29.05.2024 09:53

Pan Paweł Kowalski jest mieszkańcem gminy Wolbórz a nie Piotrków Trybunalski, dlatego nie powinien móc startować w Piotrkowie.
Czy to oznacza, że złożył fałszywe oświadczenie?
Czy Miejska Komisja Wyborcza dołożyła odpowiednich starań by takie nadużycia wyeliminować?
Sam meldunek w mieście nie wystarczy.

46

Ja ~Ja (Gość)28.05.2024 20:18

Grzegorz Lato wspaniały piłkarze, ale dzialacz raczej kiepski Zbigniew Boniek piłkarze wybitny a trener kiepski a Pan Paweł pasjonat przyrody to napewno a radny ??? No zobaczymy ???

101

Jerzy ~Jerzy (Gość)29.05.2024 18:13

Szanowny Panie Radny Kowalski. Dojazd pożarowy 15 wzdłuż tej drogi znajdują się 3 kosze na śmieci, a każdy przepełniony. Przy lesie pamięci Jana Pawła 2 syf straszny. Nie wstyd Panu?

11

zainteresowany ~zainteresowany (Gość)29.05.2024 23:29

A tak na marginesie. Dlaczego w mediach nie ma żadnej informacji na temat wyników konkursów na stanowiska dyrektorów w : SP nr 8 ,10 ,ZSP 1, 2 oraz IV LO ? Słyszałem, że wszyscy obecni dyrektorzy nie uzyskali wymaganego poparcia Komisji Konkursowej.Dziwne !
Takiej "demokracji" w naszym mieście nie było od 1999 , czyli od momentu wejścia w życie reformy samorządowej

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat