jo żym tamtyndy jechoł to zaś jakiś stoł i nic nie robił zamiast ruchym kierować. co to za polityka , na ślunsku jest lepi . Dzinkuje . Dubranoc.
Najlepsze było kierownie ruchem w miejscu wypadku!Gdyby nie kierowcy TIR w stronę Sulejowa na pewno by się nie pojechało w miarę możliwości choć na miejscu były dwa radiowozy!
O wypadku pod Moszczenicą ani słowa. Samochód uderzył sarnę, a ta władowała się pod drugi pojazd, a ten nie zdołał wyhamować i uderzył w niego trzeci. To było dziś rano około 6.oo. I informacji brak.
Jakich szkód ?
Jeżdżę tamtędy codziennie, a nie widziałem żadnych szkód.
Dzisiaj panowie rzeźbili coś na krawędzi jezdni i pobocza - wyglądało tak, jakby chcieli montować krawężniki (po co kopać wąskie dołki w tym miejscu ????).
a Komantatorzy jak zawsze najmądrzejsi :) Brawo, brawo!!! Może więc qqq poprosi o jakiś etacik w redakcji ? ????
Do zdarzenia doszło w wyniku najechania tyłu fiata uno przez kierującego passatem.
z tego zdania wynika, że kierowca passata jechał rownież fiatem uno i sobie tyłem tego uno najechał passatem... polski byc trudna jezyk... A raczej passat najechał na tył uno. Kto pisze te teksty??????????????????????
to zdj. raczej nie było wykonane dzisiaj :) taki pomniczek w tle, o ile mi wiadomo, w Przygłowie się z nie znajduje:)
TAM TEŻ W NOCY NIE MOŻNA TEGO ROBIĆ ???
Żaby pobudzą się ?
ODWOŁAĆ BYCZYŃSKIEGO !!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!