A nie jest tak, że ustawa zabrania zgrupowań powyżej 5 osób? Co to za dyrektor, co zdrowie dzieci naraża. To nie zajęcia, to impreza. A te na razie są zakazane. Przecież takie zdjęcie to dowód w sprawie i jakieś 30 Sasinów kary od Sanepidu.
Piękne przedszkole ale kadra słaba. Dyrektor bez pomysłów ale tak od lat mają i przedszkole i szkoła w Niechcicach ze słabych dyrektorów mają
Nikt z dorosłych w lustrze nie ma maseczki! Czy tylko ja ich nie widzę?
To skoro w lustrze są opiekunki, to dlaczego zdjęcia robią dzieciom? Wszyscy pracownicy polecenie dokumentowania dostali?
Czy tam się przestrzega przepisów sanitarnych ? Mam w domu przedszkolaka i nie wolno mi wejść do budynku przedszkola. Dziecko odprowadzam do drzwi budynku i później od drzwi odbieram. Przy wejściu na teren przedszkola obowiązkowa maseczka i dystans. Dzieci nie mieszają się między grupami, nie mają wspólnych zajęć itd. A tu co widzimy ? Chyba spęd wszystkich dzieci na jedną salę bo to na pewno nie jest jedna grupa, w lustrze widać dodatkowe osoby, nie wyglądające na personel czyli najpewniej rodziców. Brak maseczek, zgromadzenie ponad wszelkie limity itd. Zgroza, że w tych czasach tak się igra zdrowiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!