W Piotrkowie trzęsienie ziemi wywołała podwyżka cen za śmieci.Co do Chorwacji to niewyobrażalna tragedia.
I to są prawdziwe tragedie, ludzie narzekający na usunięte konto na instagramie powinni czasem zweryfikować swoje problemy
Wiecie co mnie niszczy że horwackje wojsko ma lepsze mundury nisz polskie
Witam wszystkich!
Akurat z poniedziałku na wtorek mój syn jechał w tej okolicy z ładunkiem do Czarnogóry. Udało się-nic nie zauważył.
Jak jestem przewoźnikiem na małym autku do tony ładowności - bus-blaszak Fiat Dukato. Oferuję gratisowy transport z pomocą z Piotrkowa Tryb. do naszego miasta partnerskiego.
Kontakt na tel. 601 36 10 79
Może nie na miejscu - ale wszystkim Dosiego 2021 Roku
Na prośby o pomoc na szczęście już odpowiadają kolejne państwa oraz organizacje m. in. Unia Europejska czy Słowenia --- od kiedy Słowenia jest organizacją? Z tego co wiem Unia Europejska też nie jest organizacją....
Kasztany z Petrinji rosną a restauracje ze starówki które chwali p.Chojniak pozamykane..
Na Wojska Polskiego czy Dąbrowskiego ,a o Europie już nie wspomnę budynki są w o wiele gorszej kondycji wizualnej jak ten na pokazanym zdjęciu.Więc u nas cuda nie trzęsie ,a się wali.
Szanowna redakcja zdjęła z pierwszej strony ten artykuł. Ciekawe czemu?He He chyba prawda w oczy kole.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!