metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)23.04.2013 19:30

Europejska Kara Parkingowa Osoby Niepełnosprawnej obowiązuje w całej UE, ale nie w Piotrkowie to jest chore.To jest nie zgodne z prawem
Może ten co to zatwierdził tę ustawę powinien skorzystać i z tego: zabrałeś możliwość parkowania to zabierz moje kalectwo.

00

inwalida ~inwalida (Gość)22.04.2013 20:23

Mój komentarz zaginął w akcji...

00

go ~go (Gość)22.04.2013 09:33

Nie ma kto pogonić dziadostwa i wysłać tam gdzie pieprz rośnie , podatki płacimy , na drogi też a tu jak ? wieczny problem - Nieudolna Władza - hańba ! .

00

Rodzic dziecka niepełnosprawnego ~Rodzic dziecka niepełnosprawnego (Gość)22.04.2013 09:16

Gratuluje! Rada Miasta brawo ! Po wprowadzeniu tego przepisu osoby niepełnosprawne lub ich opiekunowie będą oddawać to co od nich dostali, czyli te marne 153 PLN zasiłku pielęgnacyjnego na parkowanie w strefie. Niestety w naszym kraju wszystko popiep......... Jeszcze raz brawo!

00

leo ~leo (Gość)22.04.2013 09:14

Czy to zgodne z Prawem o Ruchu Drogowym i dyrektywami Unii Europejskiej - może Piotrków nie jest w Unii a gdzieś daleko , a włodarze mają własne prawo .

00

zzz ~zzz (Gość)22.04.2013 08:54

a dowiedziałem sie ze na wojska polskiego zlikwidowano parkometr na wysokosci "benia" za to postawiono zakaz zatrzymywania sie i postoju. wiec jak władza nie zarabia to nie ma parkowania !!!

00

leo ~leo (Gość)22.04.2013 08:43

Jaki " Pan " taki "Kram" , świadczy to nie tylko o władzy , która ignoruje społeczeństwo i nie robi nic dobrego lecz i o społeczeństwie i jego zaangażowaniu , które w kampaniach przedwyborczych mamione jest sloganami i obiecankami a starzy bywalcy Rady Miasta dziś robią swoje , a kaska jak leciała tak leci bez względu czy zatwierdzi się dobrą uchwałę czy nie . Nie oczekujmy wiele , wystarczy przejechać przez miasto jak się uda , by nie urwać zawieszenia w aucie . Nie ma kogo doić , to teraz jest - inwalidzi - niezweryfikowani .

00

Rodzic dziecka niepełnosprawnego ~Rodzic dziecka niepełnosprawnego (Gość)22.04.2013 07:47

Mam pytanie co będzie gdy osoba niepełnosprawna z innego miasta stanie na kopercie? Przecież nie musi znać ustaleń naszej RM i nie będzie posiadać tzw zegarka ? Czy zapłaci mandat? Chciałbym zwrócić uwagę, że Europejska Kara Parkingowa Osoby Niepełnosprawnej obowiązuje w całej UE, ale nie w Piotrkowie. Chore miasto, jeszcze bardziej chora władza w tym mieście

00

Myśliciel Myślicielranga22.04.2013 06:55

Kto ustala te zasady?
Teraz już nawet nie będzie można zaparkować w płatnej strefie, bo będą oblegane przez inwalidów, tak jak oblegane przez nich są osiedlowe parkingi. Jak to miasto ma funkcjonować, skoro sami w nim inwalidzi?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat