Noooo zrobią parkingi ale pewnie płatne tak jak przy Norwida 1/3. Parkingi wykupione a ja dalej nie mam gdzie parkować...
rozwiązanie parkowania przed urzędem jest proste wystarczy zakazać parkowania tam pracownikom urzędu na rzecz gości urzędu
bo parkingi przy urzędach powinny być płatne, a tak są okupowane od rana przez urzędników a klienci nie mają jak zaparkować i załatwić sprawy
Postawić parkomaty i po problemie. Jakoś inni pracownicy muszą płacić za parking a ci z UM i policji nie płacą.
Gratuluje niskiego IQ ludzią ze wspólnoty Garbarska 36. Mieliście parking pod blokiem to go zlikwidowaliscie. Za to powinniście dostać zakaz parkowania na osiedlu. Nie wiem kto wpadł na taki pomysł ale tylko pogratulować głupoty.
porażka z miejscami do parkowania to od paru dni jest pomiędzy blokami Krasickiego 9 / Garbarska 36 . Był tam parking na 6/7 miejsc parkingowych to komuś przeszkadzało ze wspólnoty Garbarskiej 36 i zagrodzili parking i teraz można jedynie pare samochodów postawic . Masakra
Parking wielopoziomowy na Szkolnej w pełni zautomatyzowany to była od początku bajka dla naiwnych. Lepszym rozwiązaniem jet wybudowanie parkingu dwupoziomowego - na wzór tego jaki jest w CH Echo.
Droga Redakcjo!
Spróbujcie dodzwonić się do Zarządu Dróg i Komunikacji bo już trzeci tydzień telefony są nieczynne. Powodem jest rzekomo ogłoszenie upadłości operatora. Pytam zatem w jaki sposób komunikują się ze ZDIUM-em prezydent, zastępcy itp. etc. Otóż mają do dyspozycji numery telefonów komórkowych i e-maile. Czy w takim razie prezydent i niezłomny sekretarz miasta Bogdan Munik nie potrafią upublicznić numeru telefonu komórkowego do sekretariatu ZDiUM do czasu wyłonienia nowego operatora? Jest to sytuacja nie do pomyślenia, żeby interesanci byli pozbawieni kontaktu przez telefon ze ZDiUM-em. Wyobrażam sobie co by było gdyby w kancelarii prezydenta RP albo w Ministerstwach doszło do upadłości operatora. Najwyższy czas zrobić z tą biurokracją porządek. Albo nie wybierać na nowa kadencję prezydenta Chojniaka.
pod zusem urzędniczki zapyghają cały parking ,a dla ich żywicieli miejsca brak
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!