metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
michal ~michal (Gość)18.06.2018 10:26

zbyt wielkie koszta?? za to mediateka za 30 baniek to nie sa duże koszta prawda?? bo Chojniak tak chciał. masakra

234

~gość ~~gość (Gość)18.06.2018 10:43

jak można się skarżyć o małą ilość parkingów jak jest małe miasto i brak terenu może ktoś wymyśli jak to rozwiązać tym bardziej, że część społeczeństwa jest za rozbudową zieleni i zwiększenia ilości zieleni w mieście

101

Axel ~Axel (Gość)18.06.2018 11:54

Mam rozwiązanie zrobić płatny dla wszystkich i będzie po problemie. Bo te samochody to pracownicy. Ja pracując w centrum muszę płacić za parking to i niech urzędnicy płacą.

201

Mieszkankapt ~Mieszkankapt (Gość)18.06.2018 12:02

Gdyby 50 pracownikow a moze jest ich wiecej mialo wlasny parking np za budynkiem przy szkolnej,plus policjanci to byloby dobrze dla szarego obywatela!

152

Kukizowiec ~Kukizowiec (Gość)18.06.2018 13:18

Po co budować wielopoziomowe parkingi, skoro można zabierać część pasa ruchu pod parking - bardzo to bezpieczne i upłynniające ruch. No Stare Miasto w Piotrkowie jak zyskuje dzięki możliwości parkowania. Parking za drogi, ale mediateka już nie.

132

super cynik forte ~super cynik forte (Gość)18.06.2018 10:34

wszyscy wkoło mówią że Piotrków umiera , coraz mniej się rodzi dzieci, brak przemysłu, brak perspektyw skąd się więc biorą się te samochody czyżby ze wsi je zwozili do miasta by zaoszczędzić na parkowaniu ?????????????

127

gość ~gość (Gość)18.06.2018 14:34

Na ulicy Krasickiego w tygodniu parkują nauczyciele i uczniowie z 4 liceum,z ZDZ,szkoły pielęgniarskiej a lokatorzy z bloków mogą tylko pomarzyć o miejscu koło swoich domów!

61

gość ~gość (Gość)18.06.2018 15:00

Bardzo mi się podoba twój komentarz ja też czytałem w tygodniu trybunalskim o kryzysie średnich miast i chyba im się coś pomyliło ja tez nie mogę czasami wyjechać ze skrzyzowania przez te korki to pisalem ja bujnowianin gm wola k

41

wirusek79 ~wirusek79 (Gość)18.06.2018 13:22

Jak ma być duzo miejsca na osiedlu Wyzwolenia jak tam parkingi to chyba ktoś po 3 głębszych chyba projektował. Niech ktoś z urzędu ruszy się i zobaczy jak są zrobione zatoczki przy garbarskiej na odcinku Skłodowskie- Curie a Wyzwolenia. Każda zatoczka za mała o 20-30 cm zamiast na dwa auta to mieści sie tylko 1,5 a obok pas trawy... porażka totalna

81

gość ~gość (Gość)18.06.2018 14:53

Wyplenic EPI

99

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat