Jeśli mowa o parking to dziwię się, że mieszkańcy dwóch wieżowców przy D.H. Merkury nie zrobili rewolucji i nie pociągnięci władz miasta do odpowiedzialności. Właściciel Merkurego zrobił sobie płatny parking, a tym samym zabrał, i tak już znikome, miejsca parkingowe dla tychże bloków. A ci, nie mając gdzie parkować przerzucili się na najblizszy przy bloku ul. Słowackiego 154/158. Rezultat jest taki, że ja mieszkający tam od 40 lat, mający jedno auto na 5 osobowa rodzinę muszę latać po sto metrów od domu po innych parkingach i szukać miejsca. Spółdzielnia umywa ręce bo jak twierdzi, parking od strony wieżowca jest ich, ale ten od strony ulicy już miasta i oni nie mogą zrobić np. parkingu z bramką tylko dla mieszkańców danego bloku. Żenada!
Stać mnie na 4 auta więc będą stały gdzie będę miała na to ochotę
To może zrobią coś z białym peżo i żółtym vw co stoją obok kościoła na belzackiej.
W niedziele nie ma gdzie pod kościołem stanąć a takto dwa miejsca jeszcze by były !
czyli wystarczy że będą bez rejestracji :) redakcja zawsze pomocna !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!