metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
maddox ~maddox (Gość)20.06.2008 15:21

Nie wiem czemu ta sytuacja kojarzy mi się tak jakby złodziejowi dać na początek trochę kasy, żeby mógł skoczyć do sklepu po nóż i okraść nas doszczętnie...

10

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)20.06.2008 15:56

Racja!
Zacytuję za: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=164&w=77264572&a=78995087
">....Powód wniosku - wymuszenie większej
> rotacji samochodów w rejonach instytucji publicznych.
(...)
> ul. Słowackiego strona południowa od ul. Armii Krajowej
> do Młynarskiej.
A jaka instytucja publiczna znajduje się w tym rejonie? Czyżby
jakiś ... dom publiczny?"

10

epiotrkow ~epiotrkow (Gość)20.06.2008 16:32

Gwoli ścisłości : To jest cytat z naszej informacji :)

10

Neo ~Neo (Gość)20.06.2008 17:22

maddox: czemu ja mam takie samo odczucie ? Matrix ... czy co ?

10

Krzychu ~Krzychu (Gość)20.06.2008 19:08

@epiotrkow: To jest cytat z Waszej informacji, ale wzbogacony o pytanie jednego z forumowiczów.

20

broda ~broda (Gość)20.06.2008 19:42

Oj nie kumaci ci nasi radni. Ile to pisania i wyszczególniania ulic? Warto? Proponuję wprowadzić opłatę parkingową na wszystkich ulicach. A co? Niech się nauczą rotacji. A żeby było śmieszniej zgłaszam wniosek o pozytywne rozpatrzenie opłaty parkingowej od rowerów. Jeżdżą, asfalt niszczą niech też płacą. I żeby dopełnić formalności (jakiś podobno spór z z dyrekcją dróg) proponuje "tiry do centrum". Oj, coraz ciekawiej w tym Naszym Mieście!

20

kierowca ~kierowca (Gość)20.06.2008 19:55

Czy oni Boga w sercu nie mają ? Ceny benzyny tak szaleją, a tu jeszcze każą płacić za parking prawie 1 euro ? To w Łodzi płaci się 2 zeta ! A co my jesteśmy metropolią ? Ludzie opamiętajcie się .....

20

as ~as (Gość)20.06.2008 20:01

Piotrkowianin:"ul. Słowackiego strona południowa od ul. Armii Krajowej do Młynarskiej. A jaka instytucja publiczna znajduje się w tym rejonie?" Jeszcze żeby ta część Słowackiego była w jakimś dobrym stanie a tam dziury i nierówności tylko. Ciekawe czy Radni też płacą czy są zwolnieni z opłat. Może ktoś wie.

20

kierowca ~kierowca (Gość)20.06.2008 20:08

Niech sobie zrobią strefę płatnego parkowania przed urzędem miasta. Tam też wiecznie miejsca brak i centrum miasta !!! I niech płacą z własnej kieszeni - żadnych ulg i darmowych karnecików !

20

kierowca ~kierowca (Gość)21.06.2008 10:27

to zgodnie z wykazem na POW (dworzec PKP/PKS)parking jest gratisowy ???

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat