Tacy Janusze przed giełdą kiedyś się nazywali spekulantami, kiedyś jak już mi tak jeden wybiegł zatrzymałem się za moje auto zaproponował mi... 1/3 ceny wartości, komentarz mój do tych Janusz-do roboty nieroby- aha auto sprzedałem za dwa lata od tego incydentu za dwa razy tyle co mi Janusz proponował
W końcu. To co tam się działo to była jakaś groteska. Nawet nie wiadomo jak to nazwać "obwoźny komis samochodowy". Jeszcze by pasowało zrobić porządek z Januszami na rogu Kostromska-Sikorskiego. Wbiegają na drogę, zatrzymują auta na środku jezdni a ostatni żaden nie Kia nawet maseczki. Buraki
A czy teren pod parkingami jest w dzierżawie lub własnością wspólnot, mieszkańców? Jeżeli jest to własność miasta to wara i żadne tablice nie są ważne.
Pewnie te decyzje są bezprawne. Idę o zakład, że organ wyższego stopnia uchyli te decyzje. Jak jest parking, to można na nim samochody parkować.
Od tego jest internet i giełda, anie zajmować parkingi mieszkańców.
5 tys grzywny i nie będzie cwaniaków!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!