Problem się sam rozwiąże :) Knajpa taka lichutka, że gości to tam wielu nie będzie!!!
Se teraz nie narzekajta-:)). Toż to kolejny "sukces panującego prezydenta". Trzeba było ruszyć dyferencjały na referendum.Tyle w temacie.
ale na tym banerze nie jest napisane że "TYLKO" dla gości restauracji więc każdy powinien mieć możliwość zaparkowania mimo że taki napis jest
Czytaj uważniej:
Czegoś tu nie rozumiem. Rok temu uruchamiałem mały sklepik osiedlowy miasto w warunkach technicznych zażądało abym wykazał się miejscami parkingowymi.Musiałem przedstawić zgodę administratora terenu że pozwoli mi parkować. Tutaj wydało zgodę na użytkowanie bez miejsc parkingowych. Dopiero po czasie wydzierżawia swój parking. Dziwne Bardzo dziwne, coś mi tu śmierdzi.
To nie pierwszy taki dziwny przypadek na tej ulicy. Leżąca kilkaset metrów na wschód "Biedronka" nie ma miejsca na rozładunek samochodów z dostawami i te dowożąc towar do ww. sklepu zatrzymują się na zakazie zatrzymywania. W normalnym kraju nie do pomyślenia.
podatki ,podatki -to jest nie zrozumiała sprawa dlaczego pan Chojniak dręczy mieszkańców podwyżkami i tak już wysokich podatków niech przestanie zwalniać markety z opłat .Niszczą mały handel . A może by tak odwrócić i na markety nałożyć podwójne podatki a mieszkańców zwolnić na 20-cia lat,zobaczymy jak długo pozostaną na naszym rynku.
Na tym banerze zostało zamalowane prywatny i wyłącznie, po interwencji władz miasta. Wieczorem pod światło te zamalowane wyraz widać bardzo wyraźnie. Ten baner powinien zniknąć z tego parkingu bo miasto zapowiedziało że wypowie mu umowę dzierżawy podpisaną na 20 lat jeżeli ten parking nie będzie ogólnodostępny. To nie jest jego własność a miasta czyli nas wszystkich.
Jak slysze takie glupie gadanie to az mnie rwie.. Jezeli poczuwasz sie dk wlasnosci tego parkingu to dokładaj mu do dzierzawy co miesiac. Tak samk jak ty dziala cale polskie panstwo! Ziemia twoja jak trzeba płacic podatki ale jak jak juz sie np. Do czrgosc do kopjesz to juz panstwowe. Sam njc nie zrobiles w zyciu i nie wiesz ze nic nie ma za darmo gosc placi dzierzawe to i ty plac a jak nie to nara! Nie pozdrawiam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!