To ciekawe, co zrobią jak konserwator nie zgodzi się na usunięcie drzew?
Najzdrowsze drzewa rosną na śródpolach albo wzdłuż dróg- las i miasto to jedne z gorszych miejsc dla drzew co widać po tym jakie są słabe i zzieleniałe od mchu...
łatwiej zamknąć kopalnię węgla i elektrownię niż sprzątnąć kilka wyłomów
Jaśnie urzędnik z miasta Łodzi będzie jechał wołami ,żeby podróż przypominała dawne czasy potrwa to może dwa dni. Piechotą potrwało by to może trochę szybciej ,ale po drodze muszą być przemyślenia, może uda się wskrzesić przewrócone drzewa?
dewastacja- «niszczenie czegoś celowe lub następujące wskutek zaniedbania» Czyli piszący nie zna znaczenia słowa, lub oskarża kogoś odpowiedzialnego za porządek i bezpieczeństwo w parku o zaniedbania... . Bo jakby park był zadbany, to by wichura drzew nie przewracała. Geniusz! I teraz próba uczciwości portalu. Czy komentarz zostanie umieszczony...?
chora procedura, którą wymyślili aktualnie rządzący. Panie Janik proszę o zmianę tych chorych prcedur
Pan Szokalski jeszcze panuje nad swoimi obowiązkami?
Bo dodzwonić się do ZDiUM nie można
a jeśli się uda to mają wywalone na zglaszane interwencje
A dlaczego firma z Łodzi która sprzątała park nie zostawiła po sobie porządku i kto to odebrał .Zostawili po sobie syf bo prawdopodobnie przegrali przetarg? Dlaczego nie nałożono na nich kary , widoczne ręka rękę myje.
Jak rano się obudziłem i przeczytałem tę wiadomość to musiałem się uszczypnąć, aby stwierdzić - śpię jeszcze, czy nie? Dlaczego musi być potrzebny specjalista, aż z Łodzi, aby stwierdzić czy drzewa się przewróciły od wichury, czy nie? Biurokratyczna paranoja rozkwita w całej pełni. Może jeszcze powołać jakąś komisję specjalną z uprawnieniami prokuratorskimi ???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!