Kto redaguje ten śmieszniutki portal przez małe "p"? Piotrkowianin prawie 2 godziny temu odniósł historyczny sukces a tu ani słowa o takim wyczynie!!! To jest chyba najmniej barwny portal w całej sieci-żenada!!!!!
Kilka tygodni temu pisałem, że niektóre osoby czekają na zwycięstwo lub remis z mocnym rywalem i się nareszcie doczekałem. Niesamowita ambicja i wielka walka o każdy centymetr boiska dały wielkie zwycięstwo. Niestety mecz potwierdził moje wcześniejsze obserwacje, o ile gra Krawczenko w obronie jak najbardziej na plus, to w ataku nie łapie on piłek, Andreu 1 bramka, Achruk i Wędrak są za słabi na ten zespół. Zobaczymy jak teraz zespół zaprezentuje się w Elblągu. Czekam na komentarze pana kierownika pod różnymi postaciami i "ojców sukcesu". Trochę dziwne, że zespół Piotrkowianina wygrywa z uczestnikiem Ligi Mistrzów, a tutaj nie ma o tym wzmianki...(czwartek godz. 17.13)
~dj,bedzie leszek będzie gaz,już się ulatnia pssssssssss
Bożenka,to taki przystojniak przed którym piotrkowscy młodzi gniewni chłopcy prężą muskuły a czasem nawet pupcie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!