I cóż z tego, że się odwołał skoro: "Sąd Apelacyjny w Łodzi odrzucił zażalenie pełnomocika PIO Marcina Pampucha i utrzymał w mocy postanowienie Sądu Okręgowego w Piotrkowie". Mam nadzieję, że w poniedziałek wróci "normalne" życie do Piotrkowa.
A co urzędnicy mogą mieć wspólnego z ogłoszeniem antyreferendalnym? Nie rozumiem.
Wy macie jakąś manię na punkcie tych urzędników, czy co? To już innych obywateli miasto Piotrków Trybunalski nie posiada?
Ci, którym tak bardzo przeszkadza prezydent Chojniak, nie potrafią przyjąć do wiadomości, że zwykli ludzie go popierają, że nie oczekują w zamian jakichś przywilejów czy korzyści. Jeśli widzę (bo obserwuję), że pan Chojniak reprezentuje takie wartości jak honor i patriotyzm, że odważnie sprzeciwia się złu i podejmuje mądre decyzje, to nie chcę tego zmieniać. PIOTRKÓW DŁUGO CZEKAŁ NA TAKIEGO PREZYDENTA. NIE MARNUJMY TEJ SZANSY. NIE IDŹMY NA REFERENDUM.
Ja sklave ......niewolnik.
Idę głosować bo takie Jaśnie Państwo dało mi prawo.
Gdzie krzyżyk postawię ???
To Jaśnie Panowie nie muszą wiedzieć!!!!
Dowiedzą się po głosowaniu.
Niewolnik a ma możliwość wyboru.
Toż to rewolta!!!!
A w dyby takiego...
więcej:
Na pięknym, modrym Bugajem.
Film.
Pędzą konie po betonie....
http://sklave.manifo.com/foto-szopka
no pewnie, że nie pójdziemy
Od pewnego czasu stykam się ze złośliwością, głupotą i niekompetencją urzędników UM i pewnie dlatego chciałabym, żeby zaczęli wreszcie wykonywać to, za co im się płaci i do czego zostali wybrani. Albo niech zmienią miejsce pracy, bo wielu z nich jest na swoich stołkach z przypadku.. :) Nie wiem czy to jest mania, czy po prostu wkurzenie się z powodu bezsilności wobec "głupoty na stanowiskach"
Sąd Apelacyjny oddalił odwołanie Pana Pampucha - musi on przeprosić prezydenta za podanie nieprawdziwych informacji o zadłużeniu miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!