Referendum jest nieważne. Zdecydowanie za mało Piotrkowian
Szacunek, Panie Pampuch! Dobre podsumowanie daje nadzieje na prawidłowe wnioski na przyszłość.
W knkurencji "podsumowania referendalne" zdecydowanie wygrywa Pan z Prezydentem i jego pefłnym "wishfulthinking-u" przemówieniem. Otrzeźwienie przyjdzie w trakcie najbliższych wyborów.
(dla wyjaśnienia: w referendum nie brałem udziału - z wyboru i z pełną świadomością)
Należy jeszcze dodać: ilu ludzi w ostatnich latach wyjechało z naszego miasta na stałe, ile firm się stąd wyniosło, ilu mieszkańców Piotrkowa wybudowało domy w innych gminach. Największym zakładem pracy stał się urząd miasta.To już prawdziwy komunizm w sojuszu z kościołem katolickim. Gratuluję towarzysze!
...YYyyYYY...A to kiedy było to referendum? Ja to myślałem, że 22 września....
Powtarzasz się jak echo. Chojniak jako prezydent miasta też zmarnotrawił kupę kasy, co już też wielokrotnie było tu napisane. Już po referendum, a ten, co się tak cieszy, że go lubią i pochwalają, niech zacznie działać mądrze. Ma na to jeszcze rok.
odczep się od NASZEGO PREZYDENTA!!!!!! Chciałbyś jak świnia dopaść się do koryta i nachlać.co władzy ci się zachciało,pieniędzy ...nie tędy droga.
Jest bardzo dużo osób, które popierają PIO. Proponuję poinfomować mieszkańców o konkretnych zarzutach wobec rządzących w tym mieście - interesujące jest przekazywanie majątku (z jakiego powodu). Ludzie chcą mieć wiedzę.......kto wygrywa przetargi? itd itd
W przyszłym roku są wybory. Wszyscy zwolennicy PiO będą mieli okazję się wykazać. Zakończmy już tę wojnę piotrkowsko-piotrkowską!
Postuluję. Podczas wyborów przeprowadzić równocześnie referendum nad odwołaniem wybranego prezydenta.
idź być pampuchem gdzie indziej; tu cię nie chcemy
Wystarczy że ON dopadł się do koryta i nachlał się władzy. Czy ON też jest świnią?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!