O rany, nie straszcie. Już i tak prawie wcale nie włączamy telewizora ;)
Kiedyś oglądałam parodię pt.Brudne Sprawy i było o Kościele, jakoś parodie lepiej się ogląda niż takie tasiemce :)
w psychiatryku w Bełchatowie niech robią kasting bo to programy dla takich ludzi są
Spór pomiędzy rodzeństwem o to kto z.a.j.e.b.a.ł kilo kaszanki. Starszy brat denerwuje się, że siostra ciągle podchliwa mu pasztetową.Pewnego dnia ginie pojemnik salcesonu– okazuje się, że ukradła je dziewczynka bo zabrakło jej w nocy wibratora. Musi brak salcesonu jakoś odpracować-jedzie na drogę PIOTRKÓW-SULEJÓW jako konkurencja dla Bułgarek. Brzmi jak scenka z serialu paradokumentalnego, prawda? W Piotrkowie trwa właśnie casting podobny do takich erotycznych badziewii jak "Dlaczego ja", "Trudne sprawy" czy "Pamiętniki z wakacji". Wszystkich debili zapraszamy do udziału.Dziękujemy
A juz myslałem ,że o te inne pamiętniki z wakacji chodzi.Patrzac na te programy dlaczego ja to niektórych nie da sie ogladac bo nawet kupy się nie trzyma.jak juz coś robic to z sensem by dało się to oglądac z zainteresowaniem.Szkoda bo ja w tym udziału nie wezmę ale była by prawdziwa bomba i raczej moje pamiętniki swiatła dziennego nie ujrza a napewno wiele osóby było by zainteresowanych
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!