Jestem pod wrażeniem spektaklu. Brawo dla p. Tomka, i młodzieży. Przedstawienie w pełni oddawało powagę wydarzenia, i wspaniały nastrój.
Tomasz Balcerek powinien zostać DYREKTOREM MOK w Piotrkowie Tryb.za jego profesjonalizm i wyczucie taktu (Żadna władza nie przeszkadza)a wręcz odwrotnie Tancerz
Wspaniałe widowisko. Piękna, porywająca muzyka oddająca tragizm tamtych chwil. Zupełnie apolitycznie przedstawiona historia, która tak dzieli nas Polaków i budzi takie złe emocje.
Skąd w Was tyle zawiści, czy był z Was jeden z drugim, skończyło się wcześniej niż prognozowaliście niemniej jestem Zauroczona!!! Wspaniałe widowisko. I ta młodzież, która tyle serca włożyła w ten taniec, morze potu wylane na parkiecie podczas ćwiczeń, dynamika i balans ciał,adagio, pas de deux.. Szczególne słowa uznania dla choreografa widać dobry warsztat, pan ten ma po prostu dar pracy z młodzieżą, czego sie nie dotknie zamienia w taką małą kryształową kulę oglądałam niestety przez szybkę poprzednie pana projekty( Świadectwo prawdy i ten z muzyka Riedla )ale za dzisiejszy Serdecznie Dziekuje. Wprawdzie cytat już z czasów po Ryśku, ale..."w życiu piękne są tyle chwile". Ta chwila była super. Choć szczerze wolałabym by w ogóle nie miała miejsca, bynajmniej nie w takich okolicznościach i nie w takim składzie
pewnie koło 19-19.30.
Specjalnością Tuska jest wprowadzanie w błąd, a nie wprowadzanie do spektaklu :)
Czy wprowadzenia do spektaklu dokona premier Tusk wraz z ministrem Arabskim?
Ciekawe czy spektakl uwzględnia nowe fakty ustalone przez Antoniego Macierewicza i jego naukowców.
http://naszpiotrkow.blogspot.com
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!