Akurat ja go znam i bardzo pracowity gość. A to, że nie daje się okradać w ramach wysoko opodatkowanych umów nie oznacza, że jest bezrobotny.
I nie byle do koryta, to PiS skręcił z wolnorynkowych torów. Więc wolnorynkowcy stamtąd uciekli.
Czas skończyć z karaniem pracowników podatkiem PIT (podatkiem od dochodu)!
Czas skończyć z finansowaniem nierobów przez zasiłki dla bezrobotnych.
Czas skończyć również z rozdawnictwem kasy przez PUP dla swoich znajomków, gdzie zamiast na inwestycje w tworzenie miejsc pracy kasa idzie na remonty prywatnych mieszkań (znam takie przypadki). PUP zlikwidować i wysłać biurwy do roboty!
Byłem bezrobotnym (chwilowo) wiele razy - i PUP nigdy mi roboty nie załatwił, zawsze musiałem się sam o to postarać. Dlatego sens trzymania tych pasożytów jest ŻADEN.
Ten kto pracuje więcej - nie powinien płacić więcej podatku.
Płacić więcej powinien ten, kto więcej kupuje (a taką opłatą jest podatek VAT).
PIT jest zbędny
To by oznaczało, zlikwidować państwo głupoli, nierobów, cwaniaków, idiotów wierzących,że rząd im coś da. To by oznaczało zmianę z państwa złodziei na państwo wolnych ludzi. Zbyt piękne by mogło być prawdziwe. Żaden niewolnik kołchozu poldupii w to nie uwierzy.
Jeśli chcecie coś komentować to podpierajcie się swoim imieniem i nazwiskiem a nie nickiem na forum, bo to nic nie znaczy.
Dziękuję Michał Jasiński
Nic dziwnego w piotrkowskim PISie dla młodych miejsca nie ma .. a Kacper chce coś robić i dobrze -A
Pan republikanin nie wie nawet że kwotę wolną od podatku odlicza się od dochodu a nie od podatku. JKM musi go wysłać na szkolenie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!