Czytając komentarze aż głowa mnie rozbolała. Teorii może być wiele.
Ale Pierre Loevas najlepiej chyba trafił.
Moja sugestia. Dzik był na pobliskiej bimbrowni trochę za dużo przecieru z odpadu. I zasnął biedak przy stodole bo mu sie kierunki pomyliły. Stare powiedzenie. Wychodząc z domu wszystkie drogi prowadzą do baru. Wychodząc z baru nie wiadomo która jest do domu.
A co wy chcecie od myśliwych? A kto nam zapłaci za strzelanie dzików? Mi się za darmo nie chce i strzelam sobie do lisow
Pięknie pobierana próbka do badania a gdzie stroje ochronne i cała bioasekuracja gdzie na buty ochraniacze. A potem pójdzie jeden z drugim do innego gospodarza do chlewni. Lekarze sami to roznoszą widać na załączonym zdjęciu jak się to odbywa
NAJGORZEJ ŻE NIKT NIE WERYFIKUJE TYCH KTURZY PISZĄ BZDETY A GOSPODARKE ROLNĄ MAJĄ GDZIES NAŚMIEWAJCIE SIĘ A JAK BRAKNIE POLSKIEGO MIĘSA TO Z UNI BĘDZIE LEPRZE BO WIĘCEJ CHEMII TO BĘDZIE WIĘCEJ ZACHOROWAŃ NA RAKA JAK ZACHORUJESZ CHCIALŁ BYM ZOBACZYĆ TWOJĄ PAPLANINE
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!