w Hiszpanii to są ci, co nie mieli znajomości , czyli polskiego podstawowego punktu w cv ;-)))))))
Uważam,że to dalszy ciąg robienia sobie kpin z narodu.Ta podwyżka na pewno o tym może tylko świadczyć,nie wspomnę już o pogardzie dla nas
jaką serwuje rząd.Chyba ma nas za idiotów.
Polska już nie istnieje zajmą nas w czasie wojny w mgnieniu oka.
Zero bezpieczeństwa, kraj jest bankrutem.I o to chodzi rządzącym z:PO,
SLD i PSL,które to tylko dbają o interesy Niemiec i Rosji.Ekipy te s od 20 lat i nic dobrego nie zrobiły dla naszego kraju tylko serwują nam różnego rodzaju restrykcje pozorując oczywiście jednocześnie tak,że jest to dla naszego dobra(wielka obłuda).
niech miasto zasponsoruje wszystkim bezrobotnym bilety na zachód i problem zostanie rozwiązany XD
To jest dobra informacja??to jest śmiech na sali!!jakie szczęscie że nie jestem bezrobotnym bo to by mi nawet na waciki nie starczyło.
Myślę, że wbrew pozorom nie jest to tak mało.
Co dzień spotykam ludzi, dla których 20 zł to jest może nie majątek, ale na pewno poważna pozycja w budżecie.
Restrukturyzacją? To zwykłe zwolnienia grupowe.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!