Oczywiście - powinna być stabilność - powinien cały czas rządzić PSL - najlepiej razem z PO. Wtedy za kilka lat już nie będzie potrzebna żadna szkoła.
PSL to najbardziej skorumpowane ugrupowanie karierowiczów w Polsce
Niech PSL w końcu zlikwiduje ulgi dla prowadzących działalność gospodarczą rolników bo rolnicy płacą grosze w krusie a w zusie każda składa to przeszło tysiąc zł. Głośno się o tym nie mówi ale chyba czas zacząć
PSL żałośni ludzie bez honoru . Dziwię się wielu uczciwym rolnikom członkom tej partyj ,że mogą patrzeć w lustro przy goleniu .
Cyt:" PSL to najbardziej skorumpowane ugrupowanie karierowiczów w Polsce" - A świstak siedzi i zawija w sreberka!
Jeszcze nie wiecie, na co stać Waszych ulubieńców z PiSu. Na razie obsadzają stanowiska i próbują opanować samorządy. Jak im się to uda, to wtedy dopiero pokażą co potrafią. Niestety, nie będzie już siły politycznej w Polsce, żeby ich powstrzymać. Nie na darmo obdarowują podwyżkami pensji służby mundurowe. Kaczyński, w którego intencje można nawet uwierzyć, nad tym nie zapanuje. Jest tak samo naiwny, jak Wy wszyscy, którzy dziś klaszczecie.
Odliczam dni do wyborów samorządowych 2018 roku i jestem pewien, że takiego wyniku już nigdy nie osiągną jak w 2014.
To Pan Mazur zaprasza to niech płaci z własnej kieszeni za kolację i nalewkę dla 550 PSL-owców, bo oni to mogą wypić ha ha!!!!!Lepiej te pieniądze dać lekarzom pediatrom,żeby nie zamknął Cubała szpitala w Piotrkowie i oddziału dla dzieci . Tak to własnie PSL wydaje nasze pieniądze na zabawy i goszczenie się w delegacjach zamiast zadbać o chore dzieci w powiecie!!!!
Coś nie bardzo mogę się rozeznać - PSL występuje przeciwko PIS-owi i powołuje na dyrektora szkoły powiatowej działaczkę PIS, która chce likwidacji gimnazjów....
To coś przypomina Wałęsę: jestem za, a nawet przeciw :-D :-D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!