metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mała Małaranga16.07.2014 15:05

"jacek" napisał(a):
6,6 mln a realnie to kosztowało by max 2... tak jest zawsze z tzw "przetargami"

Przedstawisz mi swój kosztorys?

"fiko" napisał(a):
Problem ?
Tak problem w sumie to tak jakby przestępstwo ale co tam módlmy się by zimę ten kicz wytrzymał.

To za "dwójkę" na pewno kiczu by nie odwalili..

01

qqq ~qqq (Gość)16.07.2014 17:07

Jakie to miasto bogate! Marmury zamiast chodników! Na słowaka marmury a na innych ulicach patologia i dziura na dziurze...

34

hjsdcas ~hjsdcas (Gość)16.07.2014 18:47

Bardzo ładny ten nasz dworzec! w koncu ktos sie za to wzial bo wczesniejsza wladza zbytnio sie tym nie interesowala! pierwszy prezydent ktory tyle srodkow pozyskuje dla miasta a wcale by nie musial..tak naprawde jest budzet miasta i moze z tego brac kase a on ciagnie ile sie da z uni zebysmy mieli ladniejsze miasto1 brawo panie chojniak!

36

aaa ~aaa (Gość)16.07.2014 19:35

jak otworzą tą droge to dopiero sie korki zaczną :P a wjechac z POW na Słowackiego w lewo to bedzie sukces

21

Iwa ~Iwa (Gość)16.07.2014 21:39

Wygląda to tak:od frontu-marmury,kosteczka,latarenki,słowem Francja-elegancja!od tyłu-zasrany chodnik,rozwalający się dach,pokrzywione płyty chodnikowe i gołębie pod dachem i wszędzie.Już parę razy słyszałam żarty z tego powodu ze strony czekających na pociąg.Straszny wstyd!

60

Wiktor ~Wiktor (Gość)16.07.2014 22:25

Masz rację Iwa!Jak czekam na pociąg to mam zawsze takie marzenie,żeby nasz kochany pan prezydent tak postał pod tym dachem i tak jak my-pasażerowie z obawą patrzył w górę......Ale to tylko marzenie,pan prezydent nie jeżdzi pociagami i jego gołębie nie pobrudzą.

40

ggg ~ggg (Gość)16.07.2014 22:37

Te gołębie to trzeba by naprawdę jakoś sprawdzić,niektóre to takie jakieś chore,nie mogą fruwać.Co jakiś czas leżą martwe sztuki.Może by służba sanitarna przyjrzała się temu.

20

P51 ~P51 (Gość)17.07.2014 11:13

"Iwa" napisał(a):
Wygląda to tak:od frontu-marmury,kosteczka,latarenki,słowem Francja-elegancja!od tyłu-zasrany chodnik,rozwalający się dach,pokrzywione płyty chodnikowe i gołębie pod dachem i wszędzie.Już parę razy słyszałam żarty z tego powodu ze strony czekających na pociąg.Straszny wstyd!

"Wiktor" napisał(a):
Masz rację Iwa!Jak czekam na pociąg to mam zawsze takie marzenie,żeby nasz kochany pan prezydent tak postał pod tym dachem i tak jak my-pasażerowie z obawą patrzył w górę......Ale to tylko marzenie,pan prezydent nie jeżdzi pociagami i jego gołębie nie pobrudzą.

Wszyscy macie rację. Ale Pan Prezydent może sobie tu palcem w bucie pokiwać, bo chyba jednak wiata ( zabytkowa) jest w niepodzielnym władaniu jakiejś setnej spółki kolejowej...
A że jest jak wspomniałem zabytkowa,to tym gorzej i tym dłużej będzie to się ciągnęło!
Czarno widzę.

"Wojtas" napisał(a):
POW skończone, zapraszamy na ulicę Rolniczą i Michałowską...

Też ;-)

20

Wiktor ~Wiktor (Gość)17.07.2014 14:57

Może i pan prezydent nie może ingerować w sprawy kolei,ale jeden telefon do jakiegoś ważnego pana prezesa z kilkoma mocnymi słowami pewnie może by wystarczył.Bo przecież te slumsowe widoki wpływają na wizerunek miasta,a to już działka prezydenta.

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat