metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
vv ~vv (Gość)11.02.2020 10:21

po nie ma programu dla takich miejscowości jak PT które się cofa ludzie nie wracają a w większości mieszkańcy pracują poza PT

83

gość ~gość (Gość)11.02.2020 13:45

2 miliony euro kary nie klam jak reszta pełowcow jeszcze napisz że Uni Europejski ej wychodzimy

54

j. ~j. (Gość)11.02.2020 17:42

W pisowskim Piotrkowie niewiele zdziałają. Przeciętny Piotrkowianin to raczej myśli według schematu: Dali 500+? Dali! Dali 13 emeryturę? Dali! Wzięli się za "kastę" sędziów. Wzięli się! No to brawo PiS! Po co nam np. niezależny TK, albo wolny od polityki SN? Po co nam trójpodział władzy, praworządność itp. To są jakieś abstrakcje, nic z tego nie rozumiemy, to jakieś lewactwo kwiczy i liberałowie wrzeszczą bo się za nich wzięli, i dobrze im tak! Pewien zwolennik "dobrej zmiany" powiedział, że sędziowie powinni robić to, co im Kaczyński każe i wtedy będzie porządek! Niestety taką mamy świadomość i populiści wiedzą, jako to wykorzystać.

135

gość ~gość (Gość)11.02.2020 12:16

Wstydź się Gosia wstydź żenada pokazała opozycja na co ja stać

95

rts ~rts (Gość)11.02.2020 11:26

Chyba jestem skłonny zagłosować na Panią Kidawę, chciałbym żeby jak dawniej było za PO, jak było wszystko tańsze, żeby nie było podwyżek i żeby nikt przy władzy nie kradł, żeby wróciły umowy śmieciowe, szkoła dla 6-cio latków, salony gier hazardowych, sędziowie na telefon, autorytety moralne A. Michnika, karuzele VATu, etc .... hehe.. tu się troszkę ubawiłam, ale przecież o to toczy się gra.

1712

cwaniak96 cwaniak96ranga11.02.2020 21:12

Czy wy możecie używać znaków interpunkcyjnych ?
Nie dość ,że wypociny to jeszcze flaki z olejem !

33

Piotr.Covianin Piotr.Covianinranga11.02.2020 17:54

Jeżeli ktoś tu napisał, że będzie głosował na p. Kidawę bo che "żeby jak dawniej było za PO, jak było wszystko tańsze" i ine tego typu dyrdymały to jestem przerażony brakiem podstawowej wiedzy o systemie politycznym w Polsce . Po komentarzach widać jak na dłoni , że widzę czerpiecie z tvpinf lub tvn24

106

gość ~gość (Gość)11.02.2020 21:04

Co to jest PO?

35

podatek katastralny ~podatek katastralny (Gość)12.02.2020 07:29

Zapamiętajcie PIS i PO to w przyszłości podatek katastralny.
Po to zrobili dopłaty do mieszkań żeby każdy był właścicielem i można było wprowadzić podatek.
Na spółdzielczym się nie da.
Teraz jeszcze zalegalizują samowole budowlane i jak będzie 100% własności i będzie wiadomo od czego wtedy będzie podatek.

31

Bolek ~Bolek (Gość)12.02.2020 11:06

Pisowce będą walczyć z pisowskim hejtem hahaha- "Mam nadzieję, że ta komórka na początek zajmie się blokowaniem wszystkich kłamstw i fake newsów sztabu PiS"; "PiS rusza na wojnę z TVPiS? Paradne" - to reakcje polityków KO na wtorkową zapowiedź powołania w sztabie prezydenta Andrzeja Dudy komórki ds. walki z fake newsami. - https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/6439638,andrzej-duda-wybory-prezydenckie-kampania-fake-news-ko-pis-tvp.html

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat