mARYJAN I TAK KLĘSKĘ PRZEKUJE NA SUKCES...PRZEDE WSZYSTKIM FINANSOWY, BO TAKI GO NAJBARDZIEJ INTERESUJE
Biedaczysko tyle wydał na kampanię wyborczą, tyle plakatów i wszystko na nic. Bóg mnie wysłuchał. Nie dała Bozia świni rogów bo by ludzi bodła.
Najbardziej szokują mnie osoby z listy Palikota transseksualiści, geje i skazani po wyrokach itp. którzy weszli do Sejmu. Jak żyję takiego składu Sejmu nie pamiętam. Ani Macierewicz, ani Miller ani Tusk nie denerwują mnie tak jak Ci z listy Palikota. Jeżeli przejdą do Platformy to to dopiero będzie Sejm stulecia. Demokracja jakiej świat nie widział. Geje i lesbijki będą zawierać związki małżeńskie i adoptować dzieci jak zapowiadał Palikot. Walka z Kościołem jaka zapowiada Palikot to nic w porównaniu z tym co robił reżim komunistyczny w czasach PRL-u. Polacy opamiętajcie się!
Przeczytaj jeszcze raz swój wpis. Czy ty sam siebie rozumiesz. Chyba nie masz kontaktu z bazą:)
a teraz komitety wypad na ulice sprzątać makulaturę ze słupów i przystanków
Panie MARIANIE B. wróć do prawdziwych korzeni prawicowych,otrzep się z betonu komunistycznego którego naciągnołeś do stowarzyszenia przed wyborami gminnymi dla kasy i teraz trzeba spłacać,bo będziesz miał wielkie problemy w następnych wyborach-ludzie tego nie zapomną.Z żuć mundur karierowicza bo po mimo sympatii moja rodzina już więcej na ciebie nie zagłosuje.Nie udał się chwyt z PJN.
PiS to partia socjalistyczna, popierająca traktat lizboński, który pozbawia nas suwerenności, przypominam wszystkim pseudopatriotom i pseudoprawicowcom.
i czaplow
maciurkiewicz nie jest z piotrkowa i zlewa na was ciemnych ludzi
A skąd ta pewność,że za rządów PiS'u byłoby taniej i lepiej...?
Bądź zatem nadal dumny i umacniaj się w swoim przekonaniu,że tylko PiS.
Przegrali, więc złudzenia pozostają żywe...
Życie nie zweryfikuje ich kłamstwa...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!