metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kolo ~kolo (Gość)10.10.2011 10:54

Jestem dumny z wyniku PiS. Dlaczego nie głosowałem za PO? Benzyna 5,3 zł , LPG 2,80zł, Vat 23% i wiele innych przykładów dojenia społeczeństwa. Tragedia to poparcie dla Palikota. Widać że kupa ludzi ma kłopoty z własną psychiką. Mój scenariusz : 2 lata i rozpad tego śmiesznego rządu. A ktoś to bagno będzie musiał posprzątać. Mądra zagrywka Jarka ( nie chciał wygrać). A wyniki w regionie piotrkowskim potwierdzają jak dbała i dba o nas władza z PO. A wszyscy którym nie podoba się wynik wyborów mogą zrobić spad np na zachód kraju bo tam oszołomów za PO jest multum.

00

żona hofmana ~żona hofmana (Gość)09.10.2011 09:52

Następny nikomu nie potrzebny news,skoro lokale są otwarte od 7.00 to wiadomo ,że ludziska walą do lokali zapewnić wybrańcom narodu dostatek i tłuste koryto.[b]

00

Pietrek Pietrekranga09.10.2011 10:27

"zona-hofmana" napisał(a):
zapewnić wybrańcom narodu dostatek i tłuste koryto

ktos musi sie nachlac

00

OBSERWATOR WYBORÓW ~OBSERWATOR WYBORÓW (Gość)09.10.2011 16:11

Komentarze w stylu i formie (gramatyka się kłania) Pietrka i żony hofmana odzwierciedlają " to co w głowie im dzisiaj się ulęgło.A może wczoraj? - kac długo trzyma.Wstyd - bez względu na to jakie poglądy polityczne są wyborcom bliższe.

00

żona hofmana ~żona hofmana (Gość)09.10.2011 16:58

Jutro wraca stare,benzyna na święta po 6 zł.LPG już zbliża się do granicy 3 zł. a będzie więcej,a głupie ludzie myślą ,że te wybory coś zmienią,śmiać mi sie chce.

00

jajaja ~jajaja (Gość)09.10.2011 18:09

"zona-hofmana" napisał(a):
głupie ludzie myślą ,że te wybory coś zmienią,śmiać mi sie chce.

Głupi to jest Twój komentarz. Nie obrażaj głosujących

00

ea1 ~ea1 (Gość)09.10.2011 19:22

"jajaja" napisał(a):

jak bedzie ci zle to nie narzekaj,bo twoj glos mogłby cos zmienic

00

Pietrek Pietrekranga09.10.2011 19:35

"OBSERWATOR-WYBORoW" napisał(a):
~OBSERWATOR WYBORÓW (Gość)
3 godziny temu, 16:11
Komentarze w stylu i formie (gramatyka się kłania) Pietrka i żony hofmana odzwierciedlają " to co w głowie im dzisiaj się ulęgło.A może wczoraj? - kac długo trzyma.Wstyd - bez względu na to jakie poglądy polityczne są wyborcom bliższe.

pomysl co piszesz dziecko

00

jajaja ~jajaja (Gość)09.10.2011 20:09

"ea1" napisał(a):
jak bedzie ci zle to nie narzekaj,bo twoj glos mogłby cos zmienic

Czytaj uważnie co napisałem :)

00

szczawik szczawikranga09.10.2011 21:43

porażką jest frekwencja w powiecie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat