Jestem dumny z wyniku PiS. Dlaczego nie głosowałem za PO? Benzyna 5,3 zł , LPG 2,80zł, Vat 23% i wiele innych przykładów dojenia społeczeństwa. Tragedia to poparcie dla Palikota. Widać że kupa ludzi ma kłopoty z własną psychiką. Mój scenariusz : 2 lata i rozpad tego śmiesznego rządu. A ktoś to bagno będzie musiał posprzątać. Mądra zagrywka Jarka ( nie chciał wygrać). A wyniki w regionie piotrkowskim potwierdzają jak dbała i dba o nas władza z PO. A wszyscy którym nie podoba się wynik wyborów mogą zrobić spad np na zachód kraju bo tam oszołomów za PO jest multum.
Następny nikomu nie potrzebny news,skoro lokale są otwarte od 7.00 to wiadomo ,że ludziska walą do lokali zapewnić wybrańcom narodu dostatek i tłuste koryto.[b]
ktos musi sie nachlac
Komentarze w stylu i formie (gramatyka się kłania) Pietrka i żony hofmana odzwierciedlają " to co w głowie im dzisiaj się ulęgło.A może wczoraj? - kac długo trzyma.Wstyd - bez względu na to jakie poglądy polityczne są wyborcom bliższe.
Jutro wraca stare,benzyna na święta po 6 zł.LPG już zbliża się do granicy 3 zł. a będzie więcej,a głupie ludzie myślą ,że te wybory coś zmienią,śmiać mi sie chce.
Głupi to jest Twój komentarz. Nie obrażaj głosujących
jak bedzie ci zle to nie narzekaj,bo twoj glos mogłby cos zmienic
pomysl co piszesz dziecko
Czytaj uważnie co napisałem :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!