metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga28.01.2011 14:33

"tata-kolegi-synka" napisał(a):
Na NK też niewiele, ale przynajmniej oko na czym jest zawiesić.

Zawieś se oko na wieszaku. Napisali, że 31 lat a z wyglądu około 50. Zawodówka i liceum dla dorosłych (nic nie ujmując), czy to nie za duże doświadczenie życiowe? Ale stan wojenny pamięta i może jeszcze porozumienia sierpniowe. Co prawda z perspektywy wózeczka ale zawsze to można dopisać w życiorysie.

00

kandydatka na prezeskę PJN w PT ~kandydatka na prezeskę PJN w PT (Gość)28.01.2011 14:52

"Aman" napisał(a):
Napisali, że 31 lat a z wyglądu około 50.

Bo doświadczona. A nam, do budowania struktur PJN i przejęcia władzy w państwie właśnie takie doświadczone działaczki potzebne.

00

MARKPIO ~MARKPIO (Gość)28.01.2011 15:09

"lukch" napisał(a):
Palikot bo mimo braku dotacji poprze go biznes i ma własne środki, stać go na ogólnopolskie show reklamowe, a tym można i bez programu te 5% wycisnąć ...
Komentarz był edytowany przez a

Nie mogę się z tym zgodzić.Sądzę że nie przekroczy 2%-3% podobnie zresztą jak i Korwin-Mikke.Obaj mają bardzo duże poparcie w internecie,ale nijak odbija się to w wynikach wyborczych.A szkoda,szkoda,na Korwina zawsze głosuję.

00

sklave ~sklave (Gość)28.01.2011 15:10

"lukch" napisał(a):
Palikot jest długoletnim przedsiębiorcą z majątkiem kilkuset milionów.

a któż to Tobie takich bajeczek o Palikocie naopowiadał?
Taki bogaty i został posłem dla tych marnych paru groszy?
czy by pozbyć się długów?

"lukch" napisał(a):
Tutaj fory ma Palikot bo mimo braku dotacji poprze go biznes i ma własne środki, stać go na ogólnopolskie show reklamowe

hehe ale dobre, dobre to jest.
Nie zapominaj że Palikot postawił się oligarchii i jest niezbyt mile widziany na salonach, nietolerowany.
Jeśli Jego ruch będzie brał udział w wyborach ma mój głos.
Dlaczego:
PO PiS mam dość kłótni o duperelki.
PJN jest to pomost pomiędzy PiS a PO
SLD PSL jak wiatr zawieja tak oni się pochylają

00

Aman Amanranga28.01.2011 20:21

"kandydatka-na-prezeske-PJN-w-PT" napisał(a):
takie doświadczone działaczki potrzebne.

Prawie jak działaczki związku kynologicznego z Galimatiasu. :-)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat