metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aga ~Aga (Gość)21.07.2013 20:55

"Barber" napisał(a):

A czy wcześniej to nie ci z PIO doili Piotrków jak zdrową Mućkę, a teraz oderwani od mlekopoju robią wszystko, aby znów się przyssać? Proszę nie rozśmieszaj takimi tekstami...

00

Aga ~Aga (Gość)21.07.2013 21:12

"anty-chojniak" napisał(a):

Obrażać innych to potrafisz chowając się pod nickiem, tak samo dobrze wychodzi Ci wciskanie kitu na temat rozwoju naszego miasta. Gratulacje ale pamiętaj, kłamstwo ma krótkie nogi. Pozdrawiam PiO-arowca.
http://m.piotrkow.pl/aktualnosci/budzet-liczby-bronia-sie-same

00

Aga ~Aga (Gość)21.07.2013 21:27

"Uczen-z-IV-LO" napisał(a):

Jeżeli wśród tych 9 tys. są osoby, które nie do końca były informowane pod czym się podpisują, osoby z tak zwanych "łapanek ulicznych", osoby, którym w zakładach pracy podtykano listy do podpisu, to ja nie boję się odwołania prezydenta. Ja w każdym razie w dniu referendum wyjeżdżam w sprawach rodzinnych;) Sorki;)

00

Aga ~Aga (Gość)25.07.2013 20:34

"ares1" napisał(a):

Jeśli naprawdę nie widzisz jak Piotrków zmienił się w ostatnich latach na korzyść,jak staje się piękniejszy i bardziej kolorowy, to bardzo Ci współczuję. Proponuję również wizytę u jakiegoś wybitnego okulisty. Może jest jeszcze dla Ciebie jakaś nadzieja... A może cierpisz na jakieś "zaburzenie w postrzeganiu piękna"?

00

ares1 ~ares1 (Gość)25.07.2013 21:33

"Aga" napisał(a):
Jeśli naprawdę nie widzisz jak Piotrków zmienił się w ostatnich latach na korzyść,jak staje się piękniejszy i bardziej kolorowy, to bardzo Ci współczuję. Proponuję również wizytę u jakiegoś wybitnego okulisty. Może jest jeszcze dla Ciebie jakaś nadzieja... A może cierpisz na jakieś "zaburzenie w postrzeganiu piękna"?

Ty chyba nie widziałaś pięknych miast skoro uważasz że PT jest piękny ( czyżby kolejny klakier Pana Prezydenta :)

00

Pietrek Pietrekranga25.07.2013 22:09

"Aga" napisał(a):
ostatnich latach na korzyść,jak staje się piękniejszy i bardziej kolorowy

w ktorym miejscu ??

00

tutaj tutajranga26.07.2013 02:04

Dajcie spokój; Aga najwyraźniej jest zakochana, dla niej wszystko jest piękne...

00

martens ~martens (Gość)26.07.2013 05:34

"Aga" napisał(a):
Ja w każdym razie w dniu referendum wyjeżdżam w sprawach rodzinnych;) Sorki;)

a kogo obchodzi gdzie wyjeżdzasz? krzyż na droge.

00

piotrkowiak ~piotrkowiak (Gość)26.07.2013 08:53

"Pietrek" napisał(a):
w ktorym miejscu ??

Na Łódzkiej 66A.

00

Aga ~Aga (Gość)26.07.2013 16:02

"ares1" napisał(a):

A jeśli chodzi o piękne miasta, to i owszem, widziałam wiele pięknych miejsc. I kiedy tylko wracam do siebie to wiem, że nigdy bym się z Piotrkowa nie wyprowadziła. Mimo, że nie zawsze jest tu dobra atmosfera(co widać czytając poniższe komentarze). Ale tak, ja jestem zakochana w Piotrkowie tak po prostu... A wszystkim negatywnym pragnę przypomnieć, że "nie załatwia się potrzeb fizjologicznych do własnego gniazda." I proponuję naprawdę spojrzeć na rzeczywistość bardziej przychylnym wzrokiem. Uwierzcie wśród Was jest wiele bardziej pokrzywdzonych ludzi, a jednak potrafią się uśmiechać. Spróbujcie i Wy. To nic nie kosztuje. A jeśli choć kilkoro z Was rozpocznie dzień od zwykłego, życzliwego uśmiechu, to nasze miasto będzie jeszcze piękniejsze. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i z życzliwym uśmiechem :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat