A czy wcześniej to nie ci z PIO doili Piotrków jak zdrową Mućkę, a teraz oderwani od mlekopoju robią wszystko, aby znów się przyssać? Proszę nie rozśmieszaj takimi tekstami...
Obrażać innych to potrafisz chowając się pod nickiem, tak samo dobrze wychodzi Ci wciskanie kitu na temat rozwoju naszego miasta. Gratulacje ale pamiętaj, kłamstwo ma krótkie nogi. Pozdrawiam PiO-arowca.
http://m.piotrkow.pl/aktualnosci/budzet-liczby-bronia-sie-same
Jeżeli wśród tych 9 tys. są osoby, które nie do końca były informowane pod czym się podpisują, osoby z tak zwanych "łapanek ulicznych", osoby, którym w zakładach pracy podtykano listy do podpisu, to ja nie boję się odwołania prezydenta. Ja w każdym razie w dniu referendum wyjeżdżam w sprawach rodzinnych;) Sorki;)
Jeśli naprawdę nie widzisz jak Piotrków zmienił się w ostatnich latach na korzyść,jak staje się piękniejszy i bardziej kolorowy, to bardzo Ci współczuję. Proponuję również wizytę u jakiegoś wybitnego okulisty. Może jest jeszcze dla Ciebie jakaś nadzieja... A może cierpisz na jakieś "zaburzenie w postrzeganiu piękna"?
Ty chyba nie widziałaś pięknych miast skoro uważasz że PT jest piękny ( czyżby kolejny klakier Pana Prezydenta :)
w ktorym miejscu ??
Dajcie spokój; Aga najwyraźniej jest zakochana, dla niej wszystko jest piękne...
a kogo obchodzi gdzie wyjeżdzasz? krzyż na droge.
A jeśli chodzi o piękne miasta, to i owszem, widziałam wiele pięknych miejsc. I kiedy tylko wracam do siebie to wiem, że nigdy bym się z Piotrkowa nie wyprowadziła. Mimo, że nie zawsze jest tu dobra atmosfera(co widać czytając poniższe komentarze). Ale tak, ja jestem zakochana w Piotrkowie tak po prostu... A wszystkim negatywnym pragnę przypomnieć, że "nie załatwia się potrzeb fizjologicznych do własnego gniazda." I proponuję naprawdę spojrzeć na rzeczywistość bardziej przychylnym wzrokiem. Uwierzcie wśród Was jest wiele bardziej pokrzywdzonych ludzi, a jednak potrafią się uśmiechać. Spróbujcie i Wy. To nic nie kosztuje. A jeśli choć kilkoro z Was rozpocznie dzień od zwykłego, życzliwego uśmiechu, to nasze miasto będzie jeszcze piękniejsze. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i z życzliwym uśmiechem :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!