jestem za odwolaniem prezydenta jesli nie zostanie nim nimt z Pio !!!! to w jakji sposob zbierali podpisy i manipulowlai ludzmi to istny cyrk !!
Pan Matusewicz mogl zbierac podpisy :) ciekawe czy wtedy by zebrali te podpisy :)
Wies rzadzi Piotrkowem, cala Moszczenica pracuje w urzedach,Osirze itd..Kacperka cala rodzina...
podpisałem się ja, moja żona którą poprosiłem a polityką się nie interesuje, i namawiałem do tego wszystkich których znam, by tą prezydencinę odesłać do tps-u gdzie spełniałby się jako nauczyciel, bez szkody dla miasta i jego mieszkańców, Cho(ó)jniak jest typem tuska, taki sam nierób i przekręt, dzięki niemu za jego kadencji jako miasto rozwijamy się najwolniej w całym województwie, jesteśmy za opocznem, tomaszowem...jeszcze brakuje by nas moszczenica wyprzedziła...
o jest i Waldemar Uczciwy.. no no no ja na jego miejscu zapadłbym się pod ziemię a nie na służbę publiczną się pchał, utrzymanie więźnia kosztuje podatników ok 3000 zł miesięcznie: wydaje mi się że już wystarczająco duż sie napłaciliśmy na tego pana
~anty chojniak - dobrze gadasz ALE dodaj jeszcze ze wszysscy "politycy" tacy sa :)
Odwołanie prezydenta w referendum to jedno, wybór nowego to drugie. Kto nie lubi PIO niech wybiera kogoś innego niż oni. Kandydatów będzie wielu. Krzysia trzeba wysłać na długi urlop!
Nie wmawiajcie Ludziom, że ktoś kto jest przeciw Krzysiowi jest zwolennikiem PIO. To jest mącenie w głowach wyborców.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!