A dla Chojniakowych Dzieciaków jak zwykle zabrakło plecaków ze słodkościami. Pani Olu, Panie Marcinie to tak nie PO bożemu a tym bardzie nie PO obywatelsku.
Więcej na: http://sklave.manifo.com/wiadomosci-lokalne
A ja uważam,ze rodzice powinni dbac o dzieci a nie obcy ludzie.Ale oni maja swoje potrzeby-alkohol i papierosy.Nie ukrywajmy,ze te dzieci w większości maja rodziny patologiczne!
jak się już PIO za prospołeczność zabrała, to się będzie działo, oj będzie działo...
Bardzo dobrze. Tylko w taki sposób. Na zasadzie prezydent jest zły, rada miasta jeszcze gorsza, bo my tak mówimy, to droga na polityczne manowce. Cztery lata wytężonej pracy i podobnych działań, to droga do sukcesu wyborczego.
Jak najbardziej ukłony, ale czy gdyby wygrali wybory to ta akcja też by się odbyła...?
Każdy Mikołaj jest mile widziany. Ponad podziałami również...
Tak trzymać, piotrkowscy milusińscy i nie tylko, tego potrzebują...
zagrywka polityczna dla ludzi głosujących aka zwiedzionych śpiących owiec.
Możliwe, że to tylko moje wyimaginowane uprzedzenia, ale ja tym ludziom najnormalniej w świecie nie ufam...Niezależnie od tego co robią...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!