metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wyborca ~wyborca (Gość)13.03.2012 21:37

"widoki-na-tanie-cieplo" napisał(a):
Tak naprawdę to dobrze, że PIO reprezentują takie osoby.

Ale jakie? Jakie?

"widoki-na-tanie-cieplo" napisał(a):
Piotrkowianie dokładnie wiedzą kim są Ci ludzie.

Kim? Kim?

00

Emet ~Emet (Gość)13.03.2012 22:18

Co tam robił Pan Misztela,który chodził do Chojniaka,i dla własnych korzyści chciał poświęcić kolegów z PO,jak mu nie wstyd.Panie Marcinie broń Boże do Waszej inicjatywy zaprosić Misztele który nic do niej nie wniesie a wyniesie i sprzeda Was jak tylko będzie wiedział że nic nie dostanie.

Komentarz był edytowany przez autora: 13.03.2012 22:21

00

wiemy zwłaszcza o tej radnej bezradnej na swoją ~wiemy zwłaszcza o tej radnej bezradnej na swoją (Gość)14.03.2012 01:13

kto ją zna ten wie co reprezentuje .Wiemy kogo te osoby reprezentują i kim są.Szkoda waszego trudu

00

Romek ~Romek (Gość)14.03.2012 06:16

Pana Alamę też tam widać w drugim rzędzie, to przecież on procesował się Matusewiczem i p. Pampuchem. Zresztą jemu każda władza przeszkadza.

00

mario bross ~mario bross (Gość)14.03.2012 09:02

Za tym wszystkim stoi Ojcie PIO!!!

00

guzgu ~guzgu (Gość)14.03.2012 09:41

"guzgu" napisał(a):
Przyjdźcie 16.04.2012 r. a przekonacie się, że warto w takich spotkaniach uczestniczyć bowiem można się wypowiedzieć i wszyscy tego słuchają z uwagą. Na kolejnych spotkaniach będzie jeszcze goręcej bowiem dowiemy się szczegółów o zadłużeniu miasta i budżecie oraz innych ważnych sprawach. Kto nie chce niech n ie przychodzi ale wówczas nie ma prawa krytykować. Władzy trzeba patrzeć na ręce zwłaszcza tej naszej lokalnej której arogancja jest coraz bardziej porażająca

no właśnie.

00

ares1 ~ares1 (Gość)14.03.2012 09:43

"Romek" napisał(a):
Pana Alamę też tam widać w drugim rzędzie,

Chłop się udziela dla miasta :)))

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga14.03.2012 09:49

"Romek" napisał(a):
Pana Alamę też tam widać w drugim rzędzie, to przecież on procesował się Matusewiczem i p. Pampuchem. Zresztą jemu każda władza przeszkadza.

Raczej głupota i łamanie prawa przez tę władzę.

00

Luiza ~Luiza (Gość)14.03.2012 10:22

Ludzie naprawdę nie macie czym się zajmować??? Słuchać ani patrzeć na Was mi się nie chce. Każdy program radiowy i potarle piotrkowskie brzydną mi od Waszego biadolenia.

00

ares1 ~ares1 (Gość)14.03.2012 10:36

"Luiza" napisał(a):
Ludzie naprawdę nie macie czym się zajmować??? Słuchać ani patrzeć na Was mi się nie chce. Każdy program radiowy i potarle piotrkowskie brzydną mi od Waszego biadolenia.

To zajmij się swoją osoba i po kłopocie :)))!

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat