Doznałam szoku, gdy dowiedziałam się, że na I spotkaniu PIO byli Ewa Cłapa, Andrzej Czapla , Jerzy Misztela, szczególnie ostatni od początku II kadencji św. Krzysztofa wyszlifował na kolanach ścieżkę do miłościwie nam panujących włodarzy miejskich w sprawie jakiejkolwiek roboty dla siebie i kilku zaprzyjaźnionych frustratów. To do czego się teraz posunął nazywa się fachowo schizofrenia, albo szpiegostwo...Nie wiem co Jerzy Misztela robił na tym spotkaniu. A może to zmiana działań o 180stopni? Jak Krzyś nic nie dał to nadszedł czas zemsty?..
Dobra, wypiłem meliskę, zrobiłem dziesięć pompek i już mi lepiej:)
No!
Poczekamy zobaczymy jak to i kto to i w jakim celu.A na konkretne działania chyba nie ma co liczyć.A tylko ma dyskredytować obecną władzę w wyborach.
Ja tam jestem za. Chociaż oczywiście trzeba poczekać na konkrety. W tej chwili ważne, żeby piętnować wałki i błędy. Problem w tym, że nie widać potencjalnego rywala dla św. Krzysztofa. PO i PIS takiego nie wykreują. Inni już musieliby zaczynać już kampanię.
Co do tytułu: Co to znaczy, że Piotrków protestuje? Nie zauważyłem tego. Gdzie Ci protestujący ludzie?
Myślę, że tu chodzi o coś innego. Manifestowanie swojej chęci do władzy. Panowie, przecież mieszkańcy w wyborach powiedzieli WAM - "nie".
Tak naprawdę to dobrze, że PIO reprezentują takie osoby. Piotrkowianie dokładnie wiedzą kim są Ci ludzie.
I kto to mówi? Aż zalatuje trzymającym władzę.
Rzeczywiście i ja nie widziałem żadnych protestów ze strony mieszkańców Piotrkowa Trybunalskiego, no może poza tym żałosnym banerem, który przemyka ulicami naszego miasta i w którym za kierownicą dostrzegłem jedynie jednego "niezadowolonego". Kto nabierze się na to, co próbuje zaakcentować w tych spotkaniach PIO. Może któryś z nich zaproponuje sposób rozwiązania tych wyimaginowanych "bolączek", które zarzucają władzom miasta?? Krytykować potrafi każdy!
Pani Ewa Cłapa czy to ta co jej maz pracuje u Chojniaka?
Brawo Pani Ewo, na pewno Pani inicjatywa jest szczera.
Tak trzymać!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!