metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mieszkaniec1 ~mieszkaniec1 (Gość)24.06.2012 22:55

"Biedny" pan Dariusz, ciągle ktoś węszy wokół niego. Niech się trzyma dzielnie i pilnuje interesu stołówkowego, bo jak ktoś otworzy kolejną stołówkę np. na Komendzie wówczas będzie twierdził że na złość mu robi. Biedaczysko jest ciągle inwigilowane.

00

Mała Małaranga25.06.2012 13:41

Cytuję:
Robiono mi zdjęcia, jeżdżono za nami. Mam podejrzenia, że wykonywali je urzędnicy miejscy. Mogli to robić w godzinach pracy – nie daj Bóg sprzętem należącym do Urzędu Miasta

Sorry, ale paranoją mi to zalatuje. To UM, czy W11?? Czy ktoś sobie wyobraża tych urzędników, których widzimy na co dzień śledzących kogokolwiek??

Komentarz był edytowany przez autora: 25.06.2012 13:45

00

Ja sobie to wyobrażam ~Ja sobie to wyobrażam (Gość)27.06.2012 08:52

bo widzę co się dzieje w około urzedu i domyślam się kto mógł to robić i na czyje polecenie, a na czyje to wszyscy wiemy.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.06.2012 14:00

"Ja-sobie-to-wyobrazam" napisał(a):
bo widzę co się dzieje w około urzedu i domyślam się kto mógł to robić i na czyje polecenie, a na czyje to wszyscy wiemy.

Ale nie wiemy kto. Możesz zdradzić chociaż inicjały?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat