metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ok ~ok (Gość)10.01.2013 19:15

Ja proponuję aby w tym referendum zapytać mieszkańców także "czy jesteś za likwidacją Straży Miejskiej"

00

mieszczanka ~mieszczanka (Gość)10.01.2013 20:55

Nie podpiszę się pod zorganizowaniem referendum bo się po prostu boję - myślę że podpisy będą sprawdzane a ja potrzebuję pracy, myślę że inni podpiszą - ale głosować pójdę i wielu innych też !!!!!

00

ok ~ok (Gość)10.01.2013 21:04

Ja godzine temu napisałem komentarz, lecz nie został zamieszczony. Zasugerowałem aby w tym referendum zapytać mieszkańców czy stać nas na utrzymanie Straży Miejskiej.

00

Bart ~Bart (Gość)11.01.2013 09:37

Nie wydawajmy naszych podatkowych pieniędzy na to referendum, bo i tak lada moment wybory i wtedy sie przekonamy czy ufamy prezydentowi i jego radzie czy w demokratyczny sposob sie ich pozbedziemy.
Ja uwazam ze trzeba poczekac do wyborów bo przed nimi zawsze trwa kampania wyborcza a miasto i mieszkancy tylko na niej korzystaja, nowe ulice, sale gimnastyczne w szkołach remonty kamienic a wszytko to bo kochają Piotrkow.
Dlatego dajmy im szanse.
No chyba ze banda P(IO)ampucha boi się za przez ten okres to kolejnych wyboró zbyt duzo dobrego się wydaży i ludzie poznają się kim naprawde są i czego chcą "PIO-trkowianie"

00

P51 ~P51 (Gość)11.01.2013 10:51

"ok" napisał(a):
Ja godzine temu napisałem komentarz, lecz nie został zamieszczony. Zasugerowałem aby w tym referendum zapytać mieszkańców czy stać nas na utrzymanie Straży Miejskiej.

Jesteś zbyt niecierpliwy ;-)

00

krzychna ~krzychna (Gość)12.01.2013 22:51

"%" napisał(a):

i tu się zgadzam z autorem zamieszczonego komentarza skąd maja pieniądze na wydanie gazetki kto ich sponsoruje?

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)13.01.2013 07:53

"Bart" napisał(a):
e wydawajmy naszych podatkowych pieniędzy na to referendum, bo i tak lada moment wybory i wtedy sie przekonamy czy ufamy prezydentowi i jego radzie czy w demokratyczny sposob sie ich pozbedziemy.
Ja uwazam ze trzeba poczekac do wyborów bo przed nimi zawsze trwa kampania wyborcza a miasto i mieszkancy tylko na niej korzystaja, nowe ulice, sale gimnastyczne w szkołach remonty kamienic a wszytko to bo kochają Piotrkow.
Dlatego dajmy im szanse.
No chyba ze banda P(IO)ampucha boi się za przez ten okres to kolejnych wyboró zbyt duzo dobrego się wydaży i ludzie poznają się kim naprawde są i czego chcą "PIO-trkowianie"

odnosze wrażenie ,że z tobą jest coś nie tak.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat