metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)29.11.2012 10:50

Ooo, ktoś mocno zainwestował w przejęcie władzy ;->

00

chiński fotograf chiński fotografranga29.11.2012 23:33

"do-re-mi" napisał(a):
Profesjonalizm wydanej przez PIO gazety pozwala sądzić, że profesjonalnie załatwiony będzie prezydent z całą radą miasta. He, he.

Nieźle to wyszło, stylizowane na tabloid Fakt.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.123948634430506.26566.100004461094535&type=1

00

STOP DZIADOSTWU ~STOP DZIADOSTWU (Gość)01.12.2012 19:59

Cytuję:
Prezydent Chojniak ma jeden cel – za wszelką cenę utrzymać się na stanowisku.

Podobnie jak Tusek w swoim popapranym rządzie... Tamtych też by należało od koryt odsadzić!

00

g u s c ~g u s c (Gość)02.12.2012 07:49

[cytat]~STOP DZIADOSTWU
Podobnie jak Tusek w swoim popapranym rządzie... Tamtych też by należało od koryt odsadzić!
[cytat] a co masz do tuska? czy ty slepy i gluchy jestes? mozesz wszak miec swoje zdanie ale zastanow . sie zanim napiszesz kolejna glupote. tusk jaki jest kazdy widzi- donek nic nie robie tusk ale czy widzisz na stolku u wladzy brzozomena jaroslawa? pseudojezusek swietoyebliwy mason co noz by ci w plecy wsadzil. a donek i bronek cierpiliwie po maluczku robia swoje powoluczku pocichuczku. a C H O J N I A K A z banda mariana do odsniezania miasta

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga02.12.2012 20:19

Takich "fahofców" zatrudnił Chojniak: http://www.bip.piotrkow.pl/upload/20121123115045jhhrzdla14da.7z

Cytuję:
Pani Dyrektor RIM zwróciła również uwagę na zapis opinii PPP (załącznik nr 3) dotyczący
poprawy widoczności na skrzyżowaniu ulicy Sikorskiego z ul. Jerozolimską. Ustalono, iż
poprawa widoczności polegać ma na delikatnym wyłagodzeniu kąta prostego, przy
zachowaniu dotychczasowej organizacji ruchu.

00

BLEKI BLEKIranga03.12.2012 10:31

Cytuję:
Piotrkowianin14 godzin temu, 20:19
Takich "fahofców" zatrudnił Chojniak: http://www.bip.piotrkow.pl/upload/20121123115045jhhrzdla14da.7z
Cytuję:
Pani Dyrektor RIM zwróciła również uwagę na zapis opinii PPP (załącznik nr 3) dotyczący
poprawy widoczności na skrzyżowaniu ulicy Sikorskiego z ul. Jerozolimską. Ustalono, iż
poprawa widoczności polegać ma na delikatnym wyłagodzeniu kąta prostego, przy
zachowaniu dotychczasowej organizacji ruchu.

- może to są fachowcy z innego miasta?

00

gonia29 ~gonia29 (Gość)03.12.2012 18:15

"erwinek" napisał(a):

Moim zdaniem w Piotrkowie wreszcie powinni zająć się rządzeniem dobrzy przedsiębiorcy, którzy znają się na zarządzaniu własnymi firmami, a nie przypadkowi karierowicze jak np. nikomu wcześniej nie znana p.Wójcik, pan Staszek właściciel spożywczaka na dworcu, albo przypadkowo zajmująca miejsce Andrzeja Czapli p. Czubała...Im tylko na kasie zależy, a głosują jak im Błaszczyński każe.

00

prawo ~prawo (Gość)03.12.2012 20:23

Dzisiaj dostałem tą gazetę,przecież,to są przestępcy gdzie są służby państwa!!!!!!!!!!!!!!

00

ex ~ex (Gość)04.12.2012 00:20

"prawo" napisał(a):
Dzisiaj dostałem tą gazetę,przecież,to są przestępcy gdzie są służby państwa!!!!!!!!!!!!!!

Gdzie są służby państwa? Nie ma, nie działają, bo nie ma państwa. W normalnym państwie przekręt z halą balonową skończyłby się dla sprawców zamknięciem za kratkami w trzy dni. A tu prokuratura buja się z tym już od zimy. W działającym państwie z działającym prawem także taki "skory do działania" prokurator trafił by do pierdla już po miesiącu.

10

mojo ~mojo (Gość)04.12.2012 07:32

PIO już puszczają nerwy, ale spokojnie, i tak nic nie wskórają :-)

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat