PIO nie jest aby pozyskiwać środki na rozwój miasta,to raczej Prezydent powinien to czynić...PIO ma zadanie informować mieszkańców oraz zainteresowanych co NAPRAWDĘ dzieje się z budżetem miejskim i o tym czego zwykli mieszkańcy nie dowiedzą się od strony władz czy instytucji tu panujących...
Brawo PIO patrzyć władzy na ręce trzeba. Majątek wyprzedawany, szkoły zastawione pod kredyty a Chojniak limuzyną się wozi i zza ciemnych szyb się uśmiecha. Dzisiaj przed dziennikarką RMF uciekał a przecież mógłby się wytłumaczyć z zarzucanych mu czynów. Otwórzcie oczy ludzie!!! Chojniak rujnuje miasto. Skandalem jest to, ze dyrektor MOK Szelągowska policję wzywała dzisiaj na młodzież trzymającą banery i groziła tej młodzieży, że ich zapamięta, nawoływała także publiczność do reakcji.., to są groźby karalne !!!
dla zainteresowanych polecam lekturke
http://www.bip.piotrkow.pl/upload/20110112113401d6xxum6g2mju.pdf
ale teraz od wrzesnia nie wiem czy wiecie beda porody pod patronatem
a od kiedy RMF FM jest lokalny ??
do ~obserwatorki - zainteresowani znajdą wszystkie materiały na ten temat - bo są one w dzisiejszych czasach po prostu dostępne - PIO do tego nie jest niezbędne - jednak moim zdaniem ich promocja własnej marki przed wyborami nie powinna iść w tym kierunku - niech zaczną coś działać na rzecz ludzi - a nie anty-władzowska polityka do niczego nie prowadząca.... co z tego mają mieszkańcy??? Od informacji są przecież chyba media......
Paj - bardzo dobre :):) zaś ~Gość - podoba mi się ten załącznik - jak czytamy zatwierdzony przez RADĘ MIASTA ( czytaj wszystkich radnych ) - a nie Prezydenta jak twierdzi PIO :):)
łomot
Kochaj Pana Swojego jak Tylko możesz !
Koniec jest bliski, muńka i blaszcza i wielebnego i łomota[u]
Brawo PIO !!! Tak trzymać. Ktoś musi pokazać ludziom, że nie jest tak wspaniale w tym mieście jak stara się nam wmówić pan prezydent przy pomocy swoich mediów. Na tym polega demokracja. Władze muszą liczyć się z faktem, iż będą rozliczane ze swoich decyzji. Stawką jest przyszłość miasta i jego mieszkańców.
Piotrkowska Inicjatywa Obywatelska???
Czy faktycznie piotrkowska???
No i czyja to inicjatywa obywateli czy prezydenta który przecież też jest obywatelem miasta???
Czy możemy nadal darzyć zaufaniem PIO po tym jak tak łatwo podała się po zebraniu ponad 1000 podpisów pod petycją w sprawie obniżenia opłat za wodę i ścieki???
Obserwując działania PIO dochodzę do wniosku że są oni niczym instalacja odgromowa służąca prezydentowi miasta do zbierania wszelkiego niezadowolenia jakie wywołują jego trudne a co za tym idzie kosztowne decyzje dla kieszeni mieszkańców Piotrkowa.
PIO się pojawiło.
PIO manifestuje.
Prezydent podwyżki szykuje.
Trwało to trochę ale zaufałem PIO ba poświęciłem im swój czas biorąc udział w spotkaniach.
Prawie już PIOłem z zachwytu a tu taki kwiatek i to z kolcami otrzymałem.
Dziś czuję pewien niedosyt, rozgoryczenie....
Kolejny raz dałem się nabrać???
Drodzy wyborcy!
Chcemy waszego dobra.
.........
O ile takowe jeszcze wam pozostało???
Wiedźmin Wiedzienos czy Wodzinos
sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!