Panie Lorek proszę powiedzieć społeczeństwu jakie zadłużenie ma PGE.Kto to spłaci niech pan powie.
Łubu dubu, łubu dubu niech żyje na prezes naszego klubu, niech żyje nam. To pisałem ja Jarząbek.
Gdyby Piotrków nie był pisowski to napewno by kasy nie dostał.KUPUJĄ WAS!!!
Jeśli ktoś ma już dość Lorka na każdym zdjęciu, mam dla niego świetną wiadomość. Będzie tak tylko do wyborów, a po nich stanie się niewidoczny jak wszyscy inni politycy, gdy już nie muszą zabiegać o głosy poparcia. Wytrzymajcie.
Panie pośle Lorek czy głosowałeś i będziesz głosował za zmianą PRAWA GEOLOGICZNEGO, które wywłaszcza POLAKÓW z ich OJCZYZNY.
... znaczy się podatnicy pokryją koszty funkcjonowania Muzeum. I to cała zasługa tego "menedżera".
Jeżeli ten pan tak bardzo państwu przeszkadza to nikt was tu na siłę nie trzyma. Zawsze można się wyprowadzić do innego miasta itp itd.
Tłumaczę na polski. Z naszych niemałych rachunków za prąd, pójdą pieniądze na muzeum, którego finansowaniem zajmuje się skarb państwa, po to by ktoś z PiSu mógł się polansować, że to niby jego dzieło. Niestety sponsorem jest każdy kto płaci rachunek za prąd, a lansuje się ktoś inny.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!