Podobnie robią z gazem ziemnym czyli metanowym inaczej z sieci rur gazowych. Podobne sztuczki. Lecz to firmy PGE, PGNiG, i podobne są same sobie winne, że nie potrafią, nie chcą i nie zabiegają o odbiorców. Dlaczego w swoich siedzibach zlikwidowały kasy, dlaczego w swoich siedzibach w miejscu, takim jak Piotrków NIC nie można załatwić, tylko przez telefon, który jest odbierany gdzieś tam w Polsce, w Bydgoszczy, w Szczecinie czy innym Lublinie, nikt nic nie wie.Bałagan. A wiadomo w mętnej wodzie można grube i tłuste ryby łowić i o to chodzi w tym nieustannym przekształcaniu i reformowaniu firm typu PGE, PGNiG i inne tego rodzaju.
bylam u mnie taka jedna...hahah wizyta dla nie bedzie niezapomniana...wciskała mi tańszy prąd a ja jej na to ze ja tez kiedys sprzedawalam to samo ...tylko telefonicznie bo na zywo sie nie odwazylam ...i zapytalam sie jej czy ona sie nie boi tu byc i wciskac mi to gó...o...tak w zywe oczy...wstala podeszla do drzwi i nawet dowidzenia nie powiedziala
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!