metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga15.03.2014 10:28

"ares1" napisał(a):
Panie Prezydencie pokładam w Panu wszystkie nadzieje że moja partnerka zajdzie wreszcie w ciąże!

Wolałbym poprosić o pomoc sąsiada. ;)

21

97-300 97-300ranga15.03.2014 13:17

"Piotrkowianin" napisał(a):
Wolałbym poprosić o pomoc sąsiada. ;)

A masz takiego z którym rozmawiasz?

12

stop styropianom ~stop styropianom (Gość)15.03.2014 14:00

"97300" napisał(a):
A masz takiego z którym rozmawiasz?

A ty w ogóle masz kolegów? pewnie nie,kto z takim porypanym burkiem chciałby się zadawać,po twoich postach można wnioskować,że masz coś z główką,albo udajesz idiote,albo naprawde nim jesteś popieprzeńcu.
Mam dla ciebie rade,ochłoń troche,bo znów wyłapiesz półroczny urlop.

00

Biały ~Biały (Gość)15.03.2014 23:02

Dla mnie wielka głupota!!!! Robić ulice z której mało aut-osób korzysta , a np. Wojska Polskiego pożal się Panie Boże. Ale po co robić WP przecież " Trakt wielu kultur"
Jest o wiele ważniejszy i będą się chwalić co Oni nie zrobili. Ludzie pomyślcie---- chyba macie jakieś chore priorytety !!!!!! Co do firmy " PEUK" to szkoda słów.
SKAÑSKA zrobiła pare dróg np. Sulejowską, Miast Partnerskich i tyle lat jst spokój- a spójrzcie na robote PEUKU wyjaz na Raków i co roku te same dziury.
Niech ktoś z mądrych mi powie że inne naterzenie ruchu niżeli na ul. Miast Parterskiech to go chyba smiechem "zabije"
Pozdrawiam Biały

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat