No pewnie, bo na starówce mieszka SAMA patologia, a ulicą nie chodzą przechodnie... Po za tym powiedz mi jak wandale starówkowi poradzą sobie ze zniszczeniem nawierzchni? Zaczną kuć, co?
Pomyśl zanim coś napiszesz
Sorry ja mieszkam na starowarszawskiej i co z tego, to ze starówka jest uznawana ogólnie za patologie bo 15-stu idiotów robi dymy, to nie znaczy ze nie mieszkają tu normalni ludzie, i na przyszłość powstrzymaj sie od takich komentarzy.
Masz rację! Tak samo zrobił z oczyszczanie miasta. ROKĘ wygryźli i miasto ponownie sprząta ZiOM. Kierownik ze ZDiUM jest szwagrem właściciela firmy ZiOM.
Trakt Wielu Kultur teraz Starowarszawska a na miesiąc przed wyborami oblepią Słowackiego zdjęciami ile to przez 4 lata Chojniak zrobił dla mieszkańćów. Tylko, że nie widzi że nie ma mieszkań dla tych najbiedniejszych którzy stracili pracę i nie maja za co sobie wynająć.
Jeszcze się dziwisz? Przecież ten sam konserwator wyraził zgodę na ustawienie kulistych latarni przed budynkiem I LO (a np. na ul. Wspólnej stoją takie stylizowane na stare) oraz utworzenie na ul. Zamkowej "Traktu Królewskiego" pokrytego asfaltem i kostką bauma. A parkowanie to już decyzja Krzysztofa Ch.:
http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=111585254&postcount=1119
Panie Prezydencie pokładam w Panu wszystkie nadzieje że moja partnerka zajdzie wreszcie w ciąże!PS WYMODLI PAN?!
żaden polityk nie da ci miejsca pracy.
Ludzie otrząsnijcie się prace dają przedsiebiorcy a nie politycy. Jeśli jakiś polityk mówi że da prace to może co najwyżej stworzycjakiś nowy urząd gdzie zatrudni ludzi. Jedyne co mogą dać politycy to obniżke podatków ale to zależy od panow z Waw-y.
haha jak twoja partnerka nie może zajść w ciąże i jest zdrowa to coś z tobą jest nie tak a to że prosisz innego faceta o pomoc to ci współczuje twojej bezradności :D
ares1 - ciekawa propozycja :) jeśli chcesz modlitwy o taki "Cel" to poproś również inne osoby o taka modlitwę...im więcej osób tym lepiej :)
~Marek Marecki Polska - dzięki za info :) dzięki też że dałeś inną czcionką inaczej bym nie zwrócił na to uwagi :) teraz wybierzemy nową władze niech inni się teraz dorobią :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!