Pan Wojtysiak nie nazywa wielu rzeczy jakimi są, Pan Czerwiński do wielu treści podchodzi literalnie, szkoda, że tylko w wygodnych mu fragmentach wyrwanych z całości i...... mamy obraz PSL-u.
Wstydzili by się tak bagatelizować sprawę. W mojej ocenie przedstawienie sprawy jest tendencyjne.
w 2011 albo 2012 roku Miasto Piotrków chciało przejąć Szpital i przychodnie ale tylko obiekty na terenie miasta. Starostwo nie zgodziło się na to. Chcieli oddać również poradnie gminne i wiejskie! Taki gospodarz z PSLu.
Ale jazda. Pojechali z pismem do prezydenta w tej sprawie http://www.powiat-piotrkowski.pl/index.php?trg=news&id=3573
" Słyszeliśmy na spotkaniach od mieszkańców miasta " - - - > Od których mieszkańców miasta ? Niech pan przestanie koloryzować , rozwaliliście , zadłużyliście szpital nieudolnym zarządzaniem a teraz chcecie podrzucić te kukułcze jajo miastu ? Tak ? I niech pan nie miesza historii z biznesem bo już nie od dziś zarządzanie placówkami służby zdrowia to nie jest lansik to potężny biznes . Żenada.
Co ja widzę,troll 97-300 wytrzeźwiał po świętach i się rozkręca na forum,hahahaha
Może to było tak , aby dostać się do Sieci Szpitali z której dostaliście potężne finansowanie uruchomiono oddział kardiologiczny na którym już nie było lekarzy więc wymyślono " grzyba" i oddział zamknięto a wszystko zrobiono po to aby podpiąć się do dojnej krowy . Dziesiątki lat funkcjonował ten szpital i nikt nigdy grzyba tam nie widział ani o nim nie słyszał a teraz po remoncie objawił się w całej okazałości . To jest sprawa dla prokuratora.
Czekam tylko na wybory. Mam nadzieje ze ich wszyscy rozliczymy za balagan ze szpitalami.Jedynie co widac to ze drogi buduja ale to I tak jest zasluga ZDP
Panie Piotrze pan się nie boi. W sporze z miastem 2/3 powiatu za panem stoi , nawet dzialacze pisu też
97 300 nie zapomni Wam tego że są w mieście dwa szpitale a nie jeden, nie zapomni że proponujecie a nie zmuszacie miasta do współpracy w służbie zdrowia. Nie zapomni że otworzyliście oddział dziecięcy a później wewnętrzny , a mieliście nie otworzyć . Trochę się wam udało A miało się nie udać i o to mamy żal i ten hejt.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!