metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
obywatel miasta ~obywatel miasta (Gość)06.07.2018 10:53

wiemy panie radny doktorze już piotrkowianie wiedzą co mają zrobić ładnie pan to określił przez 8 lat mimo ,że był pan w strukturach rządzących to był pan tylko pionkiem do głosowania. Brawo za odwagę jak będzie pan kandydował w kolejnyn przewietrzonym składzie to ma pan mój głos bo w obecnej sytuacji to przykro ,ale nie

117

gość ~gość (Gość)06.07.2018 11:25

Czy taka decyzje podejmie radny (bezradny)Kozlowski ?

134

Witek ~Witek (Gość)06.07.2018 11:29

Popieram P. Doktora ma całkowitą rację co do urzędu miasta tu nie tylko przeciąg potrzebny ale Huragan by zrobił porządek w tym urzędzie

166

gość ~gość (Gość)06.07.2018 11:52

Ja też popieram p doktora. Byłam na jego wykładzie jest rzeczowy znający się na swojej pracy. B d lekarz. Nic więc dziwnego że walczy o wydmuchanie starej komuchowskoej elity rady miasta. Jest ich za dużo co nic nie robią p dziemdziora p karzewnik p blaszczynski p Wójcik która daje minusy naszej radzie ale to wychowanka p chojniaka a jeszcze MOnisia Tera pierwsza której patrzą ręce do pracy tyle trzeba się z nimi rozliczyć.

106

mik ~mik (Gość)06.07.2018 14:03

Nie będzie kandydował do rady miasta, bo marzy mu się parlament. Widać to po jego aktywności choćby przed Półmaratonem Piotrkowskim.

48

Filozof ~Filozof (Gość)06.07.2018 11:23

Pan radny powiedział prawdę trzeba przewietrzyć łącznie z prezydentem. Pewnie o tym myślał tylko mu nie wypadało powiedzieć.

304

syer ~syer (Gość)06.07.2018 17:51

Już płaczę z żalu za Panem radnym

63

pytacz ~pytacz (Gość)06.07.2018 12:56

Czy jest ktoś w stanie wyjaśnić na czym polega ten niezwykły alians polityczny we władzach miasta -
zatwardziałych komunistów z kościelnymi dewotami?

172

gość ~gość (Gość)06.07.2018 11:21

Brawo panie radny za odwage. Popieram pana wypowiedz w 100 %. Mam nadzieje , ze za pana przykladem pójdą inni radni np. radny Kozłowski , Dajcz , Olejnik ( choc sa radnymi to niewiele robia ). Szczerze powiedziawszy wskazana bylaby w tym wypadku dwukadencyjnosc , aby wymieniac co jakis czas twarze w Radzie Miasta

243

wer ~wer (Gość)06.07.2018 17:20

Jedyny przytomny radny

64

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat