wiemy panie radny doktorze już piotrkowianie wiedzą co mają zrobić ładnie pan to określił przez 8 lat mimo ,że był pan w strukturach rządzących to był pan tylko pionkiem do głosowania. Brawo za odwagę jak będzie pan kandydował w kolejnyn przewietrzonym składzie to ma pan mój głos bo w obecnej sytuacji to przykro ,ale nie
Popieram P. Doktora ma całkowitą rację co do urzędu miasta tu nie tylko przeciąg potrzebny ale Huragan by zrobił porządek w tym urzędzie
Ja też popieram p doktora. Byłam na jego wykładzie jest rzeczowy znający się na swojej pracy. B d lekarz. Nic więc dziwnego że walczy o wydmuchanie starej komuchowskoej elity rady miasta. Jest ich za dużo co nic nie robią p dziemdziora p karzewnik p blaszczynski p Wójcik która daje minusy naszej radzie ale to wychowanka p chojniaka a jeszcze MOnisia Tera pierwsza której patrzą ręce do pracy tyle trzeba się z nimi rozliczyć.
Nie będzie kandydował do rady miasta, bo marzy mu się parlament. Widać to po jego aktywności choćby przed Półmaratonem Piotrkowskim.
Pan radny powiedział prawdę trzeba przewietrzyć łącznie z prezydentem. Pewnie o tym myślał tylko mu nie wypadało powiedzieć.
Czy jest ktoś w stanie wyjaśnić na czym polega ten niezwykły alians polityczny we władzach miasta -
zatwardziałych komunistów z kościelnymi dewotami?
Brawo panie radny za odwage. Popieram pana wypowiedz w 100 %. Mam nadzieje , ze za pana przykladem pójdą inni radni np. radny Kozłowski , Dajcz , Olejnik ( choc sa radnymi to niewiele robia ). Szczerze powiedziawszy wskazana bylaby w tym wypadku dwukadencyjnosc , aby wymieniac co jakis czas twarze w Radzie Miasta
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!