Popieram wypowiedź Piotra Włostowica / nic dodać nic ująć /.
Lekarze do szpitali a nauczyciele do szkoły.
Jaki lekarz-to przedsiębiorca,który gdzie tylko można inwestuje ,pożycza,kandyduje,do swoich miejsc pracy wpada i już pędzi do kolejnych itd.Do tego częste wyjazdy także w interesach.Reasumując,w takim pędzie trudno nawet o właściwą diagnozę w tym jakże ciężkim i wymagającym rozwagi zawodzie,natomiast rozważanie kandydowania na urząd prezydenta naszego miasta jest wysoce nieprzyzwoite.Z drugiej zaś strony w/w uważa,że jeżeli społeczeństwo naszego miasta głosowało na Terę,Simę,Mocherę,Wójcik(najbliższych współpracowników Chojniaka) to i wjego przypadku może się udać.
Macherę, jeżeli już. Macherę. Ale, Boże uchowaj, żeby faktycznie, w najbliższych wyborach piotrkowiacy (jacy tacy), nie głosowali na jakąś Mocherę!!! Albo Mochera! PS Szczerze powiedziawszy, to winno być: Moherę. Mohera. Ale wiemy, o co biega.
jestem za ale pod jednym warunkiem
ja chcę,żeby mój prezydent trzeźwo myślał
Święte słowa Panie Piotrze (herbu Łabędź) i wypowiedziane chyba w porę, gwoli opamiętania. Takie różne, bo się zastanowię, bo jeszcze nie skonsultowałem tego z małżonką i dziećmi, a może jednak się zdecyduję przypominają mi inne niewiele, a być może dużo mówiące słowa - "jestem za, a nawet przeciw". Bo "wiem, że nic nie wiem" to już jest konkret, ale to powiedział Ktoś.
Szkoda, że tak mało ludzi mających aspiracje do kandydowania ma świadomość czekających ich wyzwań gdyby się jakoś udało zostać Preziem.
Niech lewica wystawi w Piotrkowie kogoś porządnego - boo nie będzie na kogo głosować .
Bo obecny kandydat jedzie 30 na godz słowackiego na prostej pustej drodze i przez komórke gada. No ponoć lewica stawia na ...... młodych
A ja tam wolę naleśniki z serem!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!