metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianka ~Piotrkowianka (Gość)30.04.2010 15:35

Bardzo się cieszę!Czekam na decyzję!

00

Piotrkowianka ~Piotrkowianka (Gość)30.04.2010 15:36

Bardzo się cieszę!Czekam na decyzję!

00

Ziiomek ~Ziiomek (Gość)30.04.2010 16:46

Bede glosowal na tego ziiomka :]

00

broda ~broda (Gość)30.04.2010 18:41

Mam nadzieje że jednak "nie".

00

anty ~anty (Gość)30.04.2010 19:48

Jeżeli będzie do prezydentury podchodził tak jak do swojej chirurgii to ja dziękuję głosu nie oddam na tego Pana

00

Ziiomek ~Ziiomek (Gość)30.04.2010 19:58

Cytuję:
Mam nadzieje że jednak "nie".

Jakies sprzeciwy? Porzadny gosc = porzadne miasto

00

,,"BIU ~,,"BIU (Gość)30.04.2010 21:45

chirurgiem i to branym.... ha, ha, ha

00

guzgu ~guzgu (Gość)30.04.2010 21:58

czy ta piotrkowianka ma czym myśleć ? !

00

kali. ~kali. (Gość)30.04.2010 23:25

jestem za , zrobi porządek

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)01.05.2010 00:22

- Wielu kandydatów się pojawia. Takiej decyzji nie podjął jeszcze RiG, także jak na razie o tym nie myślę. Jestem przede wszystkim chirurgiem. Na pewno taka decyzja i ewentualny sukces bardzo zaburzyłby moją pracę. Natomiast jest to piękne wyzwanie, dla kogoś kto się już odnalazł w tym samorządzie i znajduje się w nim od ośmiu lat. Obecnie mogę powiedzieć, że będę się nad taką ewentualnością zastanawiał - przyznał Paweł Szcześniak.
Szanowny Panie! Proszę. Proszę w imieniu wcale licznej grupy w miarę rozsądnie myślących piotrkowian: niech Pan porzuci ten pomysł, zanim Pan sam i w ogóle ktokolwiek, weźmie go na poważnie. Pan wie, dlaczego. I ja wiem, dlaczego. A także ludzie wiedzą, dlaczego. Zrobi Pan krzywdę mieszkańcom, miastu, a także - sobie. Niezrozumiałym dla wielu z nas jest fakt, że Pan w ogóle wszedł w skład takiego ciała, jakim jest rada miejska, a to, że - na dodatek - został Pan jeszcze jej przewodniczącym, to już całkowicie nie do pojęcia.
Skoro jeszcze jakiś czas musi Pan jednak nas reprezentować na tak wysokim szczeblu, to proszę Pana: niech Pan już nie defiluje w tej białej podkoszulce. Nie jest Pan hollywoodzkim reżyserem na planie filmowym, tylko szefem samorządu lokalnego 80-tysięcznego miasta z piękną historią. Proszę ponadto - przynajmniej do końca kadencji - wkładać jakąś przyzwoitą koszulę z krawatem. Niechże się Pan zmiłuje nad swymi wyborcami, a i niektórymi radnymi, którzy nie mają Panu odwagi tego powiedzieć. Skoro już Pan jest lekarzem, to niech tak zostanie. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat