metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Mateusz ~Mateusz (Gość)31.10.2012 18:34

pod jakim telefonem mozna robic rezerwacje???? wiek ktos??

00

mojo ~mojo (Gość)31.10.2012 18:48

Jeśli pogoda pozwoli to może jeszcze w tym roku uda się przetestować nowego orlika :)

00

Didi ~Didi (Gość)31.10.2012 19:46

"iwazg" napisał(a):

Jakie zawody? Chyba picia albo innych używek spożywania.

00

Orlik pod bolikę ~Orlik pod bolikę (Gość)31.10.2012 19:52

Te dzieci będą miej szczęśliwe jak po latach dowiedzą się,że będą musiały mieć wszczepioną endoprotezę.Przecierz to beton pokryty plastikiem! Myślicielsam idz i biegaj po tym betonie, zobaczymy czy będziesz szczęśliwy

00

Doker ~Doker (Gość)31.10.2012 21:37

"Słuszną linię ma nasza władza" ...
http://d.naszemiasto.pl/k/r/2c/40/50912e1339164_o.jpg

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)31.10.2012 23:45

"Doker" napisał(a):
"Słuszną linię ma nasza władza" ...
http://d.naszemiasto.pl/k/r/2c/40/50912e1339164_o.jpg[/cytat]
Heh :) Przecież wiadomo, że im większy (szerszy) bramkarz, tym lepiej bramkę zasłania :)
A tak poważniej, to ludzie mają różne priorytety życiowe, i nie można wymagać od każdego, by był super wysportowany i miał nienaganną sylwetkę. Zresztą chyba się domyślasz, że prezydent wystąpił w tym meczu tylko "gościnnie", a na co dzień ze sportem raczej nie ma do czynienia...

00

Doker ~Doker (Gość)01.11.2012 00:41

"Al-Bundy" napisał(a):
chyba się domyślasz, że prezydent wystąpił w tym meczu tylko "gościnnie", a na co dzień ze sportem raczej nie ma do czynienia...

Oczywiście, że masz rację :) Ale gdybym ja miał taką figurę, to bym ją skrzętnie skrywał pod odpowiednią odzieżą a nie wystawiał bandziocha na widok publiczny :D

00

Rosiu PGR ~Rosiu PGR (Gość)01.11.2012 15:20

Rodacy, waleczni ułani, uwielbiam Was :D
Cokolwiek się wydarzy, jest złe; niemal tak złe jak nie wydarzenie się niczego...
Orlik jest be i niepotrzebny, racja... gdzie teraz będą srały te wszystkie okoliczne psy?
Biedne dzieci (włączając w to mnie, bo chętnie zagram nie raz i nie dwa na tym obiekcie) będą musiały cierpieć przez nawierzchnię...ojojoj, faktycznie lepsze było to dziurawe klepisko z brązowymi punktami dodającymi +3 do prędkości wślizgu i -15 do morale...
a zdecydowanie lepiej byłoby, gdyby te dzieci z domu wcale nie wychodziły, spocą się i dopiero się narobi...
i jeszcze jedno... wiecie co? jestem gruby :D walczę z anoreksją, póki co wygrywam :D i nie będę się z tego powodu chował przed światem :D
mogę Wam dać znać kiedy będę grał, to porobicie zdjęcia i będzie co komentować :)
pozdrawiam

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)01.11.2012 18:03

"Rosiu-PGR" napisał(a):
Cokolwiek się wydarzy, jest złe; niemal tak złe jak nie wydarzenie się niczego...

Ano, malkontentów ci u nas dostatek - zawsze znajdą się tacy, co będą marudzić. Według mnie dobrze, że taki obiekt powstał.

"Rosiu-PGR" napisał(a):
wiecie co? jestem gruby :D walczę z anoreksją, póki co wygrywam :D

Aj, zaraz tam gruby :) To takie "niepoprawne politycznie" określenie :) Po prostu masz panoramiczną sylwetkę, czyli inaczej mówiąc strukturalną nadkompensację energii :) Podsumowując, Doker jest jak zwykła bateria, a Ty jesteś jak Duracell :)

00

Addrey ~Addrey (Gość)01.11.2012 19:16

A w Bełchatowie mamy osiem orlików :)

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat