Dobrze że wierzysz,jestem z Tobą.
A wyobraź sobie, że wierzę. Że po tym ponad roku karnego zbanowania na tym portalu, nabrałeś rozumu. I nie będziesz obrażał ludzi. Bo swoje poglądy jasno wyrażałeś, twoje prawo i tyle tylko, że w niedobry sposób to robiłeś. Obśmiewajmy działalność ludzi, ale nie samych ludzi. Każdy ma godność. Ty, ja, każdy. Cześć.
I kto to pisze?! - witamy po przerwie :)))
Jak dobrze pamiętam to PiS tego pana dawno usunął z partii,a Jarosław jak odwiedzał Piotrków,to z tym panem nie miał zamiaru się spotykać,bo ten pan jest obstawiony starym betonem komunistycznym.
I znowu będzie mi wstyd za nasze miasto...Już śmieją się moi znajomi, że tylko Piotrków mógł wybrać Macierewicza, a teraz jeszcze laurki i peany na część nieudolnego prezydenta, który zasłynął tylko z wykonywania zadań zleconych przez brata...
Przecież 97-300 już dwa razy zbanowali. Nie wróżę mu i teraz długiej kariery. Nie wierzę w nawrócenie recydywistów, także internetowych.
Jesteś pewny że w Piotrkowie jest Krzywda?
Lepiej wyprowadź się, bo znajomych ciężko będzie Ci zmienić.
A wstyd schowaj sobie głęboko...
Czemu Piotrków musi być kojarzony z ciemnotą pisowsko- mocherową?? Wstyd mi za to !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!